66 ezer forintért remek vétel a CHUWI CoreBox, amit európai raktárból rendelhettek meg. A CHUWI CoreBox megjelenése masszív, erőt sugalló. Ám a külsőre egy méretes erőgépet sugalló ház csupán 800 grammot nyom. Azonban a kis méret ellenére 8GB memóriát, SSD meghajtót és Intel Core i5 processzort kapott.

Az alumínium-magnézium ház csupán 17.3 x 15.8 x 7.3 centiméter méretű és 850 grammot nyom. Azonban mindent megtalálunk benne, amire csak szükségünk lehet. Az Intel Core i5-5257U 14 nanométeren készülő processzora alapjáraton 2.7, míg turbó módban 3.1GHz-re képes.

chuwi corebook 1

chuwi corebook 2

Memóriából 8GB mennyiséget kapunk, a tárhelyet tekintve egy 256GB-os SSD meghajtót kapott és a leírás szerint a házban még egy SSD vagy HDD-nek is van hely, amit SATA porton keresztül csatlakoztathatunk.

Csatlakozó fronton a következőket találjuk:

  • mikrofon és fülhallgató csatlakozó,
  • gigabites LAN,
  • 2 darab USB 3.0,
  • 2 darab USB 2.0,
  • 2 darab HDMI port

chuwi corebook

Vezeték nélküli fronton Bluetooth 4.2 ás 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is kapunk. A Windows 10 rendszert futtató mini számítógép egy kisméretű erőgép, ami esztétikusan néz ki és kellően erős a mindennapi feladatok megoldásához. A 220$-ba (~66.000 forintra) csökkenthetjük le, amit európai (CZ) raktárból vásárolhatunk meg.

A CHUWI CoreBox mini számítógépet itt találod

Kupon: BG59bb99

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

Hozzászólás