Alacsony súly, zajszűréses mikrofon, dinamikus driverek a lehető legjobb hangok megjelenítéséért és asztali PC vagy játékkonzol mellé is ideális választás lehet.

A lekerekített oldalakkal rendelkező, 50 milliméteres driver házának oldalsó része egy aurora színátmenetes külsőt kapott és a fejhallgató RGB színekben képes pompázni.

aa-gb3 1

Továbbfejlesztett mikrofonnal látták el, amelyet zajszűréssel is elláttak, hogy ne csak HD minőségben, de külső zajoktól mentesen halljanak minket. Az 50 milliméteres driverek pedig 7.1-es virtuális hangzásra is képesek,

aa-gb3 2

aa-gb3 3

A BlitzWolf AirAux AA-GB3 gamer fejhallgató USB portos vezetékén megtalálható a hangerőszabályzó, mikrofon némító és RGB fény gombja is. A fejhallgató a kedvezmény kóddal 54.99$ helyett csak 38.99$-ba kerül.

A BlitzWolf AirAux AA-GB3 gamer fejhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BG5f95b6

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás