Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Egy szuper elemlámpa nagy fényerővel és tölthető akkuval, számológép LCD kijelzővel, amire jegyzetelhetünk és sok minden más…

Astrolux® BL02 XPG-3 1200lm újratölthető lámpa nem csak kerékpárhoz

Astrolux® BL02 XPG-3Az Astrolux® BL02 XPG-3 5000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Maximális fényereje 1200 Lumen, amivel akár már 300 méterre is képes világítani.

A legnagyobb fényerősség leadásakor 2 órára elég az akkumulátor élettartama, de alacsony fényerő mellett akár 16 órán keresztül is képes üzemelni. Két módot választhatunk, egy long range és egy short range módot, amik között szabadon válthatunk, ahogyan a fényerősség között is. Ez teszi tökéletesen testreszabhatóvá az Astrolux® BL02 XPG-3 lámpát.

Astrolux® BL02 XPG-3 1

IP65 védettséggel rendelkezik és egy kerékpáros tartókonzol is a csomag részét képezi. A szabályzó gombok felett egy kijelzőt is találunk, ami megjeleníti az akkumulátorának töltöttségét. Nem csak kerékpározáskor jöhet jól a lámpa, hanem túrázáskor is, így az USB kimeneti portjának köszönhetően power bankként is használhatjuk.

Tudásához képest az ára sem vészes, 25.99$-ba kerül

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-TH14

BlitzWolf BW-TH14 2Az USB Type-C porton keresztül csatlakoztatható BlitzWolf BW-TH14 kiegészítővel nem csak több portot kapunk, ha a munkára is használt, utazó laptopunkat hozzákötjük, hanem a dupla Type-C portnak köszönhetően kompatibilis a MacBook Pro/Air modellekkel is.

BlitzWolf BW-TH14 1

2 HDMI csatlakozóval, amivel a legnagyobb felbontás 3840×2160 lehet, ezen kívül DP porttal vagy VGA kimenettel is kérhetjük.

BlitzWolf BW-TH14 4

A PowerDelivery szabványnak köszönhetően akár 100W is átfolyhat rajta, hogy arról töltsük az eszközeinket. A BlitzWolf BW-TH14 elosztót ellátták:

  • 4 darab USB 3.0 porttal,
  • 2 darab USB 2.0 porttal,
  • 4 darab USB Type-C porttal,
  • Gigabites LAN csatlakozóval,
  • 3.5 milliméteres jack csatlakozóval,
  • 2 HDMI kimenettel,
  • VGA vagy Display Porttal,

A BlitzWolf BW-TH14 64.99$-ba, azaz körülbelül 19500 forintba kerül

_______________________________________________

iMars J02 1300A 16000mAh autó indító akkumulátor

iMars J02 1300AAz iMars terméke akkor jön jól, ha az autónk sokat állt vagy épp lemerült az akkumulátora. A 16000mAh kapacitású telepnek köszönhetően dízel üzemű autót 3l, míg benzinest 5literes hengerűrtartalomig képes beindítani.

LED égőt is kapott, így egy esti elakadáskor lámpaként is használhatjuk, a dupla USB kimenetnek köszönhetően akár a telefonunk töltésére is használhatjuk.

iMars J02 1300A 16000mAh autó indító akkumulátor

_______________________________________________________

Gideatech számológép LCD jegyzetelővel

A Gideatech nem egy újdonság, számos számológépet találunk idehaza is, amely szintén rengeteg funkciót ismert. Azonban egyik sem tartalmaz egy folyadékkristályos LCD felületet, amire jegyzetelhetünk.

A fedlap belső része kapta meg ezt az LCD kijelzőt, amely zöld színben képes megjeleníteni a ráírt tartalmat, így számolás közben ez nagyon nagy segítségünkre lehet. Ehhez egy ceruzát is mellékel a gyártó, a kijelzőn található tartalmat pedig egy gombnyomásra törölhetjük.

A Gideatech számológépe több színben választható és nagy szerencsénkre nem is drága, 15$-ba kerül

Nem muszáj pont ezt választanod, itt számos más modell is elérhető

_______________________________________________________

iMars SP-P25/SP-P50 25W / 50W szolár panel USB porttal

Ismét egy iMars termék, ami egy méretes napelem 25 vagy 50W teljesítménnyel. Majdnem egy komplett kis szettnek is tekinthető, hiszen a napból nyert energiát képes azonnal átalakítani és azt leadni egy USB porton keresztül.

Lehet DC kimenetet választani, ahonnan 19V/2A , 23.6V 12.2A ± 5%  vehető le vagy az USB portot, ahol 12V/1.5A, 9V/12A, 5V/3.4A-t képes leadni.

A szolár panelt itt találod meg

_______________________________________________________

Fényre sötétedő, polarizált napszemüveg

Bár valóban egy olcsó termékről beszélünk, mégis érdekes, hogy 10$-os összegért egy fényre sötétedő napszemüveget kapunk. Ennek köszönhetően kevés fény mellett világosodik, magas fényerősség mellett besötétednek a lencséi.

Ezen tulajdonsága mellett UV400 védelemmel is ellátták, amely véd a nap káros sugarai ellen. A napszemüveg három színben fekete, arany és szürke változatban kapható, a kedvezmény kóddal 7.99$-os áron.

A napszemüveget itt találod meg

Kedvezmény kód: BGPSG735

Megosztás

2 hozzászólás

    • Ha Banggood-ról rendelsz EU raktárból, akkor az továbbra is áfa/vámmentes lesz. Ha kínai raktárból rendelsz válaszd az EU Priority Line szállítást, az eddig is mentes volt minden nemű adótól. Ha ennél is biztosabbra akarsz menni, akkor a tariff insurance opciót, ami eu priority line mellett legtöbbször már ingyenes is.

Hozzászólás