Az előd modellt, a BW-AS2-t mi is kipróbáltuk. AS2 téglalap formáját és méretét tekintve nem volt apró, az AS3 ezzel szemben már egy magas hengerformát kapott, ami 14.15 x 14.15 x 19.35 centiméteres méretekkel rendelkezik. Ez az Apple HomePod-ra hajazó modell már 70W teljesítményre képes, ami bőven elegendő egy otthoni buli elindításához.

A méretes henger test tetején érintésérzékeny gombokat kapunk. Innen, a háttérvilágítással rendelkező kezelőszervekről vezérelhetjük a hangszórót. Nem csak a fejlettebb Bluetooth 5.0 kapcsolat az újítás, hanem az NFC kapcsolat is. Csatlakozó fronton azért megkapunk szinte mindent, amire csak szükségünk lenne, így van 3.5 milliméteres jack csatlakozó, AUX bemenet, beépített mikrofon, hogy akár a telefonhívásokat is a hangszórón bonyolíthassuk le. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a zenéinket vagy a filmek hangját mobiltelefonról, táblagépről, laptopról vagy számítógépről is megszólaltathatjuk.

Az áramellátásért a Type-C port felel, amivel nem csak a hangszórót működtethetjük, hanem az akkumulátorát is feltölthetjük. A beépített akku pakk méretes lett, 12000mAh kapacitással rendelkezik. Ez pedig a gyártó elmondása szerint 100%-os hangerő mellett 8-10, 50%-os hangerő mellett pedig 20 óra zenelejátszásra elegendő. Hangerőben nem lesz hiány, hiszen már 70 watt teljesítménnyel rendelkezik a BlitzWolf BW-AS3 hangszóró, amivel elérhető a TWS mód is.

Ezáltal két ugyanilyen hangszórót összekapcsolhatunk, így igazi sztereó élményben lehet részünk. A hangok a henger testnek köszönhetően 360 fokban szólalnak meg. A Bluetooth profilok közül pedig a A2DP V1.3, AVRCP V1.6, GAVDP V1.3, HFP V1.7, HID V1.1, IOPT, SPP V1.12 módokat támogatja.

A nagy akkumulátornak és nagy teljesítménynek megvan az ára, hiszen markáns súllyal rendelkezik a maga 1.98 kilogrammjával. A BlitzWolf BW-AS3 hangszóró 70 wattos teljesítménye már valóban soknak mondható egy ilyen „kis” hangszórótól. A terméket szerencsére európai raktárból (CZ) vásárolhatjátok meg, így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel kapjátok készhez, ami a kedvezmény kóddal 79.99$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-AS3 hangszórót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZPLFA

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás