A BlitzWolf BW-CMM2 nem csak olcsó, de presszó kávé mellett cappuccinot is készít. Az i-re a pontot pedig az európai raktáras készlet teszi fel, amihez még kedvezmény kódunk is van, hogy 27000 forintért hazavihed a gyártó kávéfőzőjét!

BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőző

Kupon : BGSS859

BlitzWolf BW-CMM2 1

A 1.5 literes víztartállyal rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással rendelkezik.

Az 1100W-os teljesítménnyel rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken. A karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. Az érintésérzékeny vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

BlitzWolf BW-CMM2 2

BlitzWolf BW-CMM2

A BlitzWolf BW-CMM2 karos kávéfőző 89.99$-ba kerül, amit a Banggood lengyelországi (PL) raktárából áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt itt találod meg

Kupon : BGSS859

Itt van a gyártó másik kávéfőzője is, szintén európai raktárból

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás