A BlitzWolf BW-KC2 kék és rózsaszínben kapható, hogy a gyermekünk is bárhol, bármikor fotózhasson, videózhasson. Egy ütésálló szilikon tokot, de még egy vízálló tokot is kapott, hogy bárhol, bármikor használatba vehesse azt.

BW-KC2 1A BlitzWolf BW-KC2 8 megapixeles felbontással rendelkezik, amivel fullHD felbontású videókat is lehet rögzíteni. Mindezt akár európai raktárból is megvásárolhatjátok, így még a nyaralásra is megérkezhet a komplett szett, amihez a gyártó még egy 16GB-os memóriakártyát is mellékel.

BW-KC2 2

A fotókat 1, 3, 5 vagy akár 8 megapixel felbontásban jpg formátumban készíthetjük el, a felvett videót pedig 1080p vagy 720p felbontásban 30fps mellett rögzíthetjük. A működéséhez egy 500mAh kapacitású akkumulátort kapott, amivel 1.5 órán át videózhatunk.

A szilikon tok ütésálló, így kiváló választás a gyerekeknek, a vízálló tokkal pedig a víz alatt is fotózhatunk, videózhatunk.

A gyerekeknek szánt BlitzWolf BW-KC2 európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhetitek meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás