A legújabb Mi TV 6 Extreme Edition a gyártó legújabb televízió szériája, ami a 2021-es trendeknek megfelelően számos újdonsággal rendelkezik.

Mi TV 6 Extreme Edition

A Mi TV 6 Extreme Edition modellek 55, 65 és 75 colos méretben rendelhetők majd meg. A közös bennük, hogy 4K képes, 120Hz képfrissítéssel rendelkező LCD panelt kapnak, amely kiemelten fontos az újgenerációs játékkonzolokat használók számára.

Épp ezért a Xiaomi megállapodást kötött a Microsofttal, amely garantálja, hogy az új széria a lehető legjobb játékélményt nyújtsa a felhasználóknak. Ez természetesen nem csak az Xbox tulajoknak fontos, hanem az AMD FreeSync Premium technológiát használva, sokkal simább, gördülékenyebb játékélményben lehet majd részünk a Playstation 5 konzollal rendelkező játékosoknak is.

Mi TV 6 Extreme Edition 2

Az új Xiaomi TV család 2022-ben lesz elérhető és a HLG, HDR10, HDR10 + tanúsítvány mellett Dolby Vision, IMAX minősítéssel és WiFi 6 kapcsolattal is rendelkeznek majd.

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás