Hatalmas fejlődés történt a Xiaomi ökoszisztémába tartozó termékek vezérlésében. Az újonnan bejelentett vezeték nélküli kapcsoló számos újdonsággal rendelkezik.

MIJIA Screen Display Switch 2

A falra szerelhető vezeték nélküli kapcsoló Bluetooth Mesh technológiát használ, így számos vezérelhető eszközzel is kapcsolatba tud lépni. A különlegessége nem csak ebben rejlik, de ezáltal akár egy mennyezeti lámpát is fel vagy lekapcsolhatunk vele, de ha arra programozzuk be, akkor a Xiaomi párásítóját is vezérelhetjük a kapcsolóval.

MIJIA Screen Display Switch 3

MIJIA Screen Display Switch

Újításként egy LCD kijelzővel is ellátták, ami képes mérni a lakás hőmérsékletét és páratartalmát, de megjeleníti a pontosidőt és a dátumot is. Egy külső érzékelővel összepárosítva a kint mért adatokról is képes információt szolgáltatni.

A programozható okos kapcsolót itt találod meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás