A BlitzWolf BW-VP1 csak 18000 ezer forintba kerül, ha nem választjuk hozzá a Banggood, közel 3$-os biztosítását, de még azzal együtt is megéri a HD felbontású európai raktáras projektor.

A Blitzwolf BW-VP1 projektorral akár 200 colos átmérőjű, azaz közel 510 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. 1800 Lumen fényerősségre képes LCD technológiát használ. Támogatja a 4:3 és16:9 képarányt is, kontrasztaránya 2000:1.

Az 1.1 kilogramm tömegű projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszóróval is ellátták. Mellette találunk egy USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az mp4, mkv, mov, mpg videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

A HDMI bemenete 1080p felbontású videó jelet képes fogadni és 720p felbontású képet képes a falra vetíteni. Ennek köszönhetően egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. Ezen kívül ellátták VGA bemenettel is, hogy a régebbi számítógépeket, laptopokat is ráköthessük egy prezentáció erejéig.

A projektor maximális fogyasztása 110W, izzójának élettartama 50.000 óra. A csomagban kapunk egy távirányítót is a könnyebb használat érdekében. Természetesen EU csatlakozóval érkezik a termék, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf BW-VP1 HD projektor a kedvezmény kóddal 59.99$-ba (18.000 forintba) kerül, amit a csehországi raktárból áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

🔹Kupon : BGe01626

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás