Az okos VIOMI SE a VIOMI Official Store-ból pár napos, ingyenes szállítással, áfa és vámmentesen rendelhető meg.

2021 VIOMI SE

Az új, 2021-es frissített VIOMI SE lézeres szenzorával könnyen elnavigál a lakásban, a telefonos alkalmazással pedig egyszerűen vezérelhető, az LDS szenzornak köszönhetően pedig a letapogatott szoba rajzát és az útvonalát is megjeleníti. A robotporszívó gyorsan meg is érkezhet hozzánk, hiszen ha megrendeljük a takarító robotot, európai raktárból küldik (Lengyelország – Poland) méghozzá áfa és vámmentesen, a szállítás pedig ingyenes!

Nem csak porszívóz, akár a padlót is feltörölhetjük vele, ebben segíti a 2.2Kpa szívóereje, 300 milliliteres portartálya és 200ml űrtartalmú víztartálya, amivel 3 fokozatban állítható a vízadagolás is. LDS szenzorral látták el, tehát 360 fokban képes letapogatni a helyiséget, hogy könnyebben felismerje az akadályokat és kikerülje azokat.

Az okos funkcióinak köszönhetően a mobiltelefonunkra, az LDS szenzorának köszönhetően kirajzolja a helyiséget és megmutatja épp merre tart a takarítással. Az alkalmazás használatával beállíthatjuk, hogy mikor induljon el az útjára. Az app segítségével akár virtuális falat is húzhatunk, ha azt szeretnénk, hogy kikerülje a szoba valamelyik részét.

A VIOMI SE nagyon jó árszabást kapott, hiszen 269$-ba, azaz 80.000 forintba kerül, amit európai raktárból rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhettek meg

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás