Megérkezett a BlitzWolf BW-M03 halk vezeték nélküli egere, ami odapirít a konkurenseknek. Ám nem csak a csendes működésével hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy vezeték nélkül két módon használhatjuk és akár három csatornán is aktív lehet.

BlitzWolf BW-MO3 (1 of 5) BlitzWolf BW-MO3 (5 of 5)

Régóta keresek olyan egereket, amelyeket halk kattanásukkal több órán keresztül is öröm használni. A BlitzWolf bazári egyszerűséggel összerakott pakkjában a papírdobozon belül egy buborékfólia védi a termékünket. Egyszerű, nem igazán puritán megoldás, de a lényeg megvan és ez semennyire sem csorbítja a termék használati értékét.

A 11.48 x 6.58 x 3.46 centiméteres volumetrikus adatok alapján és a termékre ránézve is azt láthatjuk, hogy ez nem egy kis darab. Azonban használat közben kiderült, hogy nem kell hozzá lapátkéz, hanem a jó középméretet kívánja meg. Azonban az tény, hogy a kis kezűek nem fogják szeretni. Az ívelt felület egyszerű, semmi ergonomikus kialakítás, azt a BW-M02 tudja hasonló áron.

BlitzWolf BW-MO3 (2 of 5)

Az alsó részen az optikai szenzor 800, 1200, 1600, 2000 és 2400dpi-re képes, az értékek állításához a tetején lévő DPI feliratú gomb felel. Az akku, illetve elem fedél alá egyetlen darab AA méretű elemet fogad. Így az egeret tölteni nem kell, de jó hír, hogy akár használhatunk tölthető elemeket is, hogy védjük a környezetünket.

BlitzWolf BW-MO3 (4 of 5)

Az alsó fertály érdekes, mert egy kapcsolót találunk, amivel használhatjuk a dongle funkciót, azaz azt az USB-s vevőt, amit a PC-hez csatlakoztathatunk. Nem csak szabványos USB, de Type-C vevő is van az alsó részen. Ez remek hír, mert újabb, de régebbi PC-vel is használhatjuk. A kapcsolóval válthatunk a dongle és még két bluetooth mód között, mert az egér ezt is támogatja. Az egyik bluetooth 3.0, a másik kapcsolati típus bluetooth 5.0. Ez remek dolog, mert nem kell több fajta egeret használni a laptophoz, TV-hez és TV boxhoz. Hanem a laptopba berakhatjuk az USB-s vevőt, a TV-re és a TV box-ra mehet a bluetooth és máris egy kapcsoló által akár három eszközt is vezérelhetünk.

A nagyobb méret miatt kényelmes a használata és ami a best buy vétel, hogy a gombjai halkan kattannak. Nem annyira halk, mint a kifejezetten erre a célra készített Trust Silent egerem, de majdnem ebben a mezőnyben van. Ne izguljunk, a kattanásával senki sem fog felébredni mellettünk a szobában. Egy billentyűzet gombjainak lenyomásai sokkalta hangosabbak.

BlitzWolf BW-MO3 (3 of 5)

A görgőjét lenyomva, ahogyan azt vártam, ez már nem kapott csendesítést, de ez legyen a legnagyobb baj. A görgő pontosan csúszik, nem téveszt, ám felfele görgetéskor furcsa módon hangosabban fut, mint a lefelé tekeréskor. A gyártó a csendes működés mellett 2.000.000 kattintásos élettartamot ígér, így azt hiszem, ha ezt hozni tudja, akkor több évre tervezve beszerezhetjük az új halk egerünket. Szerencsére az energiatakarékosnak köszönhetően pár perc inaktivitás után alvó módba teszi magát, de bármelyik gombját lenyomva azonnal feléled, hogy tovább folytathassuk a munkát. Ez a funkciója is segíti abban, hogy egy darab AA méretű elemmel, akár 15 hónapig is használhassuk.

A BlitzWolf® BW-MO3 vezeték nélküli termék lett, halk működése, hosszú üzemideje és a különféle csatlakozási módok egy kiváló termékké teszik.

BlitzWolf® BW-MO3 vezeték nélküli egér

BlitzWolf® BW-MO2 vezeték nélküli egér

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás