Az Ulefone Note 10 egy igazi low cost mobiltelefon lett, ami azoknak ajánlott, akik kompromisszumot tudnak kötni a 2GB memóriával és nem hardcore játékosként csapnak le a zombi hadra.

Ulefone Note 10 Az alacsony árú Ulefone Note 10 2GB rendszermemóriát kapott, ami mellé 64GB tárhely jár. CPU fronton a SC9863A nyolc magos processzora hajtja meg, ami 1.6GHz-re képes. Persze van microSD kártya bővítés is, így a fotóinkat és zenéinket azon tárolhatjuk.

A 6.52 colos megjelenítő méretes, a telefon a noccsos kivitelt követi, ami magában foglal egy 8 megapixeles előlapi kamerát. A kijelző felbontására ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1600 x 720 pixelért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk.

Ulefone Note 10 1

A hátoldalon pedig egy 8+2+2+2 optika várja, hogy fotózhassunk velük. Az Ulefone Note 10 az Android 11 Go rendszert futtatja, amin természetesen hazai 4G (B20), GPS/Glonass/Beidou, arcfelismerés és már hátlapi ujjlenyomat olvasó is helyet kapott rajta. 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 4.2 is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a méretes, 5500mAh kapacitású akkumulátorát.

Ulefone Note 10 2

Ulefone Note 10 4

Alacsony ára miatt remek vétel, ám most bukkantunk rá, hogy a Doogee X96 Pro ugyanennyi pénzért már 4GB memóriát és 64GB-os tárhelyet is tartogat, így a választás csak rajtatok múlik.

Az Ulefone Note 10 mobiltelefont itt találjátok meg

Doogee X96 Pro 4GB/64GB

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás