A Haylou RS3 okosóra akkora váltás az előd modellekhez képes, mintha egy vezetékes telefonról váltanánk mobiltelefonra.

haylou rs3 5 A Haylou RS3 egy ízig-vérig minőségi óra lett. A Xiaomi alá tartozó brand legújabb terméke szakít az eddig megismert vonallal és a minőséggel és egy szinttel feljebb léptek. Az óra, amit természetesen elláttak optikai pulzusmérő szenzorral és véroxigénszint mérővel, már egy kör alakú 1.2 colos, 390 x 390 pixel felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami egy alumínium házba költözött.

haylou rs3 1

haylou rs3 2

Különféle sport módok mérésére is alkalmas, többek között úszás közben is használható, így egy szilikon pántot kapunk hozzá. Beépített GPS-szel is ellátták, hogy azt is nyomon követhessük, merre, milyen köröket futottunk. 14 sportmód mérésre használható, köztük a futás, kerékpározás, foci, úszás, evezés és számtalan mód is megtalálható a repertoárban.

haylou rs3 3

haylou rs3 4

A 230mAh kapacitású akkumulátora 21 napos használati időt tesz lehetővé. Az érintőkijelzőjének köszönhetően könnyedén navigálhatunk az óra menüjében, amin elérhető az időjárás alkalmazás, zenevezérlés, hogy csak párat említsünk a funkciókból. A Haylou RS3 már elérhető a goboo.com kínai webáruházából.

A Haylou RS3 okosórát itt találod meg

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás