A Xiaomi Air Purifier F1 400m³ levegőt képes megmozgatni és ezáltal megszűrni egy óra alatt. A szennyeződések 99%-át képes kiszűrni a levegőből, aminek köszönhetően egy maximum 48 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét is képes tisztán tartani.

purifier f1 1

A Xiaomi Air Purifier F1 európai raktárba került (így áfa és vámmentes), a szállítás ingyenes, a kuponnal pedig még olcsóbb is, amivel 48000 forintba kerül.

A Xiaomi Air Purifier F1 OLED kijelzőt kapott, amin megjeleníti a szoba hőmérsékletét, páratartalmát és a levegő tisztaságát is. A légtisztító mérete 65 x 25.5 x 25.5 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 3403 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

purifier f1 3

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak, de az F1 más típust használ, mint például a Purifier 2C. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb, a szállítás ingyenes az európai (CZ) raktárból.

A Xiaomi Mi Air Purifier F1 159.99$-ba (~48000 forintba) kerül

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás