A népszerű BlitzWolf BW-GC1 gamer szék új variánst kapott, mégpedig egy rózsaszín verziót, ami szinte hiány volt, hogy a gamer hölgyek is megtalálják a nekik tetsző modellt.

BlitzWolf BW-GC1 pink

A kék, piros, fehér modell mellett már válaszható a rózsaszín is, mindegyik modell európai raktárból áfa/vámmentesen rendelhető és még kedvezmény kódunk is van rá, hogy az ár csak 99$ legyen. A piros/fekete variáns már nálunk is tiszteletét tette.

A BlitzWolf BW-GC1 gamer szék szinte szabadon variálható dőlésszöggel rendelkezik, így kiválasztható a munkához való 90-110 fok, hátra dőlve a 120 fok. Ha filmeznénk vagy a szinte már-már fekvő mód, aminek köszönhetően 150 fokos szögben hajtható hátra a szék háttámlája. Ebben a pozícióban pedig nagy segítséget fogy nyújtani az ülőlap alól kihúzható lábtámasz, aminek köszönhetően kinyújthatjuk a lábunkat is, hogy teljes kényelemben érezhessük magunkat.

A kényelmünk érdekében lecsatolható fej és deréktámaszt is kapunk. A BlitzWolf BW-GC1 gamer szék a kedvezmény kóddal 29.000 forintba kerül.

BlitzWolf BW-GC1 gamer székek

Kedvezmény kód: BGWYGC1

A BlitzWolf BW-GC1 gamer szék tesztünket itt megtalálod

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás