A BlitzWolf BW-AF1 nagy előnye, hogy kevés vagy akár nulla az az olajmennyiség, amit használnunk kell. De nem ez az egyetlen előnye, hanem az, hogy az európai piacra tervezték és európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhetitek meg.

bw-af1 1Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a letisztult fekete felület és az érintésérzékeny gombok biztosítják.

bw-af1 2

6 liter űrtartalommal rendelkezik, ami kiemelkedő a kategóriában. A kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

bw-af1

A tetején található érintésérzékeny gombokkal választható ki a sütési idő 1-60 perc és a hőmérséklet is 40-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A BlitzWolf BW-AF1 olajmentes forrólevegős sütő 30.5 x 29.5 x 35 centiméteres mérettel rendelkezik.

A BlitzWolf BW-AF1 a Banggood európai (CZ) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 88.99$-ért, azaz körülbelül 26.500 forintért szerezhetjük be.

Kedvezmény kód: BGSJ02127

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás