A BlitzWolf BW-FYE11 az első pénztárabarát vezeték nélküli fülhallgató aktív zajszűréssel, amivel kizárhatjuk a külső zajokat, hogy semmi se zavarjon minket zenehallgatás közben.

BlitzWolf BW-FYE11 (1 of 5) A BlitzWolf mindig is a kedvenc gyártóm volt, ha mobiltelefonhoz kerestem vezetéket, töltőadaptert vagy power bankot. Az alacsony árairól és egyben a kiváló minőségeiről ismert gyártó számos védelemmel látja el eszközeit. Pár évvel ezelőtt a vezeték nélküli fülhallgatók piacán is megvetették a lábukat, most pedig ők hozták le a megfizethető kategóriában az ANC (Active Noise Cancellation), azaz aktív zajszűréssel ellátott első fülhallgatójukat.

Az aktív zajszűréses technológiát használó BlitzWolf BW-FYE11 Bluetooth kapcsolatot használ. A fekete tokot könnyen a zsebünkbe csúsztathatjuk, amiben használaton kívül feltöltődnek a fülhallgatók. A csomagban a töltésre szolgáló Type-C kábelt kapunk, mellette pedig összesen 3 pár gumiharangot, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő méretet.

BlitzWolf BW-FYE11 (2 of 5)

A töltőtokot egy 500mAh kapacitású akkumulátorral látták el, az akkujának töltöttségéről négy visszajelző led gondoskodik, hogy azonnal láthassuk, mennyi szufla maradt még a telepben. A fülhallgató az in-ear vonalat képviseli, azaz gumiharangos megoldásról beszélünk, hogy kizárja a környezeti zajokat. Mindemellett pedig használhatjuk az aktív zajszűrést is. A módok közül választhatjuk a külső zajok átengedése opciót is, amikor a mikrofonjainak köszönhetően zenehallgatás közben kiemeli a környezeti zajokat és jobban halljuk őket, mint a fülhallgató használata nélkül.

BlitzWolf BW-FYE11 (3 of 5)

A rugós mechanizmus jól tartja a fedelet, csak erős rázásra csukódnak le. Felnyitás után a fülhallgatók aktiválódnak és egy szempillantás alatt csatlakoznak a telefonunkhoz. Semmit sem bíztak a véletlenre, így a töltőcsatlakozó mellett egy párosítás gombot is kapunk, hogy ha több eszközhöz is csatlakoztatnánk a füleseket, ezekkel lenullázhatjuk a párosítást.

A csatlakozáshoz Bluetooth 5.0 módot használt, amit az AIROHA AB1562A chip tesz lehetővé. Támogatja az SBC és az AAC audio adatfolyamot, ezen kívül pedig támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is. A hatótáv maximálisan 10 méter lehet.

Specifikáció:

  • Driver méret 10 milliméter
  • Dual dynamic driverek,
  • Támogatott profilok: HSP/HFP/A2DP/AVRCP,
  • Kódolás: AAC, SBC,
  • Érzékenység: 101dB,
  • Frekvencia: 20-20KHz

A fülhallgatók a 10 milliméteres driver házhoz képest épp megfelelő szárhosszúsággal lettek ellátva. Kialakítását tekintve jól illeszkedik a fülbe, a hallójáratba nyúlik be a hangvetője, ami a ház külső része felé összeszűkül, majd újra kitágul. Ennek köszönhetően pedig jobban felfekszik a fül külső részére.

Értesítési leddel is ellátták, ami a bekapcsolást, töltést jelzi. De Android és iOS rendszerű telefonokból az értesítési sávon elérhető az akkumulátorának kapacitásának kijelzése is. A vezérlés érintésérzékeny és a BlitzWolf-nak köszönhetően számos funkció elérhető vele. Egy érintésre a hangerőt növelhetjük vagy csökkenthetjük, attól függetlenül, hogy a jobb vagy a baloldalra koppintunk. Dupla koppra megállítja vagy elindítja a zenelejátszást, három érintésre pedig zeneszámot válthatunk.

BlitzWolf BW-FYE11 (4 of 5)

Mikrofonból összesen négyet kapunk, ami egyidejűleg használható a telefonhívásokhoz, de ezekkel képes figyelni a külső zajokat is, hogy az aktív zajszűrést használva azonnal detektálja azokat és egy ellenkező amplitúdójú frekvenciát generálva kioltsa a zavaró hangokat.

A mikrofonoknak köszönhetően három módot használhatunk. Az ANC kikapcsoláskor úgy működik, mint egy normál in-ear fülhallgató. Ha 2 másodperc hosszúságú ideig megérintjük a jobboldali füles külső felületét, akkor aktiválódik az aktív zajszűrés. Ebben a módban átlagosan a 30dB erejű hangokat képes tompítani, hogy kevesebbet halljunk a külvilág zajából. Ez a mód jó lehet arra, ha társasházban lakunk és a szomszéd megint nekiállt kalapálni, az ANC segítségével kiszűrhetjük ezt a zajt. Ha semmilyen muzsikát nem indítunk el, akkor az ANC-s fülhallgatóknál ismert apró zúgás figyelhető meg, ami egy zeneszámot elindítva már nem lesz hallható.

aktív zajszűrés

Érdekes módon a zajszűrést aktiválva kissé megemelkednek a mélyek is és nagyon kellemes basszusokat kapunk. A BlitzWolf BW-FYE11 zenelejátszási képességével meg voltam elégedve. A jobb és baloldal szépen elkülönül, a mélyek mellett megvannak a magas hangok is, épp olyan mértékben, amennyire szükség van rájuk és a középhangokat sem vesztíjük el. Hangzásban is jobb, mint egy sima ANC nélküli talpas füles, kellemesen morognak a basszusok, de egyáltalán nem zavarók. 50%-os hangerőn tökéletesen érzi magát, 100%-ra tolva a csúszkát már könnyen halláskárosodást okozhatunk magunknak, ám ilyenkor már csak a hangerő növekszik, basszusból már nem kapunk többet. Az ANC előnye, hogy nem kell ordíttatnunk a fülhallgatót, mert nem kell semmilyen külső hangot elnyomni a nagy hangerővel, ezeket kioltja az aktív zajszűrés. Aminek köszönhetően kisebb hangerővel, az akkumulátort spórolva sem fognak bejutni a zavaró hangok a dobhártyánkhoz.

A harmadik mód a transparent, amivel egy gombnyomásra beengedhetjük a külső hangokat úgy, hogy közben felerősíti azokat. Így zenehallgatás közben egyáltalán nem zár el minket a külvilágtól, sőt mivel zene is megy a hangszórókból, ezért a külső hangok erejét megemeli és jobban is hallottam őket, mint a fülhallgató nélkül. Viccesen hangzik, de kvázi felerősíti azokat, mint egy nagyothalló készülék.

A BlitzWolf BW-FYE11 további előnye, hogy nem tartalmaz fizikai gombokat, így kevesebb nedvesség is juthat be a fülhallgató házába. IPX4 védelemmel is ellátták, hogy még akkor se kelljen aggódnunk értük, ha kocogás közben elkapna minket egy zápor. A fülhallgatót az ANC használata és a hangerő függvényében 4-5 órán át használhatjuk. Ha lemerültek, csak vissza kell őket tennünk a tokba, hogy az azonnal ellássa őket energiával.

blitzwolf aktív zajszűrés 2

Milyen lett a BlitzWolf BW-FYE11?

Egy jól használható vezeték nélküli fülhallgató lett, amit aktív zajszűréssel láttak el. Tökéletes telefonáláshoz és zenehallgatáshoz. A hangjával is a kötelezőt hozta a gyártó. Ha egy vezeték nélküli aktív zajszűréssel rendelkező fülhóest keresel, akkor egyértelmű választás a BlitzWolf BW-FYE11.

A BlitzWolf BW-FYE11 fülhallgatót itt találod meg

Kupon: BG02ef96

Közben megérkezett az olcsó ANC-vel ellátott AIRAUX és egy új BlitzWolf modell is. Utóbbi áfa/vámmentesen Cseh raktárból is rendelhető

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás