A Dreame D9 egy újabb olcsó robotporszívó, ami azonban mindent tud, amire szükségünk lehet. LDS szenzor, okos funkciók, telefonos alkalmazás, padló felmosás, az európai raktárból pedig áfa/vámmentesen rendelhető.

dreame d9 3A Dreame D9 akkumulátorának kapacitása 5200mAh, az elérhető legnagyobb szívóerő pedig 3000Pa. Az LDS szenzornak köszönhetően a szoftverét ellátták szoba felismerő funkcióval is, így sokkal alaposabban és gyorsabban képes végezni a takarítással. A dolga végeztével, vagy ha takarítás közben lemerülne, automatikusan rááll a dokkolójára és feltölti az akkumulátorát. Majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

dreame d9 1

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően természetesen Android és iOS eszközzel is használhatjuk. Így lehetőség nyílik a porszívó LDS, lézeres szenzora által látott képet ellenőriznünk a telefonon vagy kiadni neki a takarítási utasításokat. Beállíthatunk időzítőt is, hogy  például reggel 8 órakor induljon el takarítani, amikor már mindenki elment dolgozni.

dreame d9

WiFi-n keresztül az otthoni hálózatunkhoz kapcsolódik, ezért a telefonos alkalmazással akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk, hogy takarítson ki, mire hazaérünk a vendégekkel. A Dreame D9 robotporszívó a Geekbuying webáruház európai (Germany) raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami a kedvezmény kóddal 290$-ba (87.000 forintba) kerül, ami remek ár a kategóriában, a szállítás pedig ingyenes.

A Dreame D9 robotporszívót itt találod meg

Kedvezmény kód: DREAMED9

Megosztás

Hozzászólás