QC3.0 kompatiblis és PD töltést is támogat a BlitzWolf BW-S19 adaptere, amit egy kijelzővel is elláttak, hogy leolvashassuk róla a feszültség és áramerősség adatokat.

A BlitzWolf mindig is kiváló választás volt a töltőadapterei tekintetében. Nem sok hasonló gyártóról tudok, akik ilyen széles körű termékpalettával látják el a piacot. Azt is szem előtt kell tartaunk, hogy a számos védelemmel és töltési protokollal ellátott adapterüknek köszönhetően nem kell 5-10000 forintot költenünk egy „gyári” töltőre. A BlitzWolf megoldja ez nekünk úgy, hogy nem csak a legtöbb Android telefon által használt töltési protokollal, de még az Apple készülékekkel is kompatibilis.

BlitzWolf BW-S19 (1 of 5)

BlitzWolf BW-S19 (2 of 5)

A BlitzWolf BW-S19 előnye a gyártó többi adapterével szemben, hogy már nem kell egy külső USB tesztert használnunk, hogy megnézzük mekkora feszültséget és áramerősséget ad le a töltő a telefonnak, hanem a beépített kijelző megjeleníti ezeket az adatokat.

A BW-S19 a gyártó szokásos zöld-fehér csomagolását alkalmazza. Nem is kapunk egyebet a töltő mellé, csak egy rövid leírást. Két csatlakozót találunk rajta, egy szabványos USB-A (max. 18W) és egy Type-C portot (max. 20W), az előbbi QC3.0/QC2.0/SCP/FCP/AFC/BC1.2/Apple 2.4A, utóbbi PD3.0/PPS/QC3.0/ QC2.0/FCP/AFC/BC1.2/Apple 2.4A töltésre is képes. Ha egyszerre két eszközt szeretnénk róla tölteni, akkor csökken a teljesítmény, így már csak maximum 15 wattot képes egyszerre leadni a két eszköznek.

BlitzWolf BW-S19 (4 of 5)

A gyártó szerencsére ezt a töltőadaptert is ellátta túltöltés, magasfeszültség és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Az Apple féle töltést is támogatva már 18W teljesítménnyel tölthetjük fel az almás gyártó telefonjait és táblagépeit.

  • Az USB-A csatlakozón keresztül DC5V-3A/9V-2A/12V-1.5A 18W max.
  • Míg a Type-C portján keresztül DC5V-3A/9V-2.22A/12V-1.67A 20W maximális teljesíténnyel.

BlitzWolf BW-S19 header

Amint beillesztjük az adaptert a fali aljzatba, azonnal feléled a kijelző. Ha csatlakoztatunk hozzá egy kábelt és egy telefont, akkor a feszültség és áramerősség adatokat két másodperces frissítéssel váltogatja, amiről leolvasható az épp leadott teljesítmény. Kipróbáltam több Androidos telefonnal, iPhone mobillal és iPad táblagéppel is. A töltő minden esetben remekül helytállt. Ha egyszerre két eszköz van rajta, akkor a két port által összesen leadott értékek mutatja. Egyenként nem jeleníti meg a fogyasztók áramfelvételét.

BlitzWolf BW-S19 (5 of 5)

A beépített kijelzőnek köszönhetően megtudhatjuk, hogy telefonunk csak a legtöbbször használt 10W-ost vagy tud gyorsabb töltést is. Előnye egyben a hátránya is, sajnos csak 18W a maximum, amit le tud adni. De felhasználói oldalról és az ismeretségi körömben is kevés azon tulajdonosok száma, amik 18 watt teljesítménynél erősebb töltővel rendelkeznek a mobiltelefonjaihoz. Szerencsére támogatja a PD töltést is, egyaránt használhatjuk Type-C és USB-A kábellel is, egyszerre pedig két eszközt is elláthatunk róla energiával.

Az európai szabványú töltőadapter kínai raktárból ingyenes szállítással 14$-ba kerül, de aki inkább európai raktárból rendelne az új díjszabások miatt, azok választhatják a Cseh (CZ) raktárat is.

A BlitzWolf BW-S19 töltőjét itt találod

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás