A gyártó első okosórája, a OnePlus Watch 110 különböző sporttevékenységet képes mérni, egy feltöltéssel pedig akár 14 napon keresztül is velünk lehet.

oneplus watch 2 A OnePlus egy különleges szereplő a mobiltelefon piacon, akik nem a tucat termékek mellett tették le a voksukat, hanem a nemrég életre keltett Nord szériát leszámítva évente csak pár készüléket mutatnak be.

A kerek kijelzős OnePlus Watch okosóra egy 454 x 454 pixeles AMOLED panellel rendelkezik. A fekete és fehér színben kapható modell egyaránt acél házat és szilikon tokot kapott. Mivel a OnePlus telefonok Android rendszert használnak, ezért nem meglepő, hogy az okosórájuk is csak az Android operációs rendszerrel ellátott telefonokkal kompatibilis.

Az összesen 110 sportmód mellett természetesen ellátták GPS, GLONASS, Galileo, Beidou műholdakat kezelő helymeghatározással, ami segíthet az edzésben, illetve 5ATM/IP68 védettséggel is rendelkezik.

oneplus watch 1

Ellátták még optikai pulzusmérő és vérioxigén szint mérő szenzorral is. Az óra képes figyelni az alvásunkat és lépéseinket, kapott ébresztőt, stoppert, iránytűt és légnyomás mérőt, a 4GB tárhelyének köszönhetően zenéket is felmásolhatunk rá, hogy azokat egy bluetooth fülhallgatón keresztül edzés közben is hallgathassuk. A mobiltelefonunkkal párosítva pedig még telefonálhatunk is róla.

oneplus watch 3

A gyártó telefonjaiból ismert Warp Charge technológiával is rendelkezik, így 20 perc töltéssel 7 napra elegendő energiát képes eltárolni a 402mAh kapacitású akkumulátorában. Az új OnePlus Watch okosóra a kedvezmény kóddal 169.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatsz meg.

A OnePlus Watch okosórát itt találod meg

🔹Kupon : BGcdc638

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás