Az XMUND sporteszköz család legújabb terméke egy otthon bármikor használható gyaloglópad, az XMUND XD-T1. Ez rendelkezik most a legalacsonyabb árral és az akcióban a Banggood webáruházál 55 ezer forintba kerül.

A Banggood-nak köszönhetően a XMUND XD-T1 gyaloglópad európai raktárból vásárolható meg, ennek köszönhetően pedig a szállítással is spórolhatunk, hiszen az ingyenes. Az EU raktárnak köszönhetően pedig nem keletkezik semmilyen többletköltségünk sem.

XMUND XD-T1 1

Ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/h kocogásra képes tempóra is alkalmas a változtatható sebességi fokozatnak köszönhetően a XMUND XD-T1.

A gyaloglópad 13 x 51 x 137 centiméteres méretével. A használatában segítségünkre lesz az elöl található két kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk. A bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a beépített hangszóróin keresztül a telefonunkról még zenét is hallgathatunk. A mellékelt távvezérlőjével mozgás közben változtathatunk a sebességen. A gyaloglópad maximális terhelhetősége 100 kilogramm. A legkisebb sebesség 1 a legnagyobb pedig 6km/h lehet.

XMUND XD-T1 3

XMUND XD-T1 2

A XMUND XD-T1 az európai raktárból 185.99$-ba (körülbelül 55.000 forintba) kerül a Banggood európai (CZ) raktárából. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a sétapadot.

A XMUND XD-T1 gyaloglópadot itt találod meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás