Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Okos párásító, kisméretű akkummulátoros porszívó, de még elektromos konyhamalacot is hoztunk nektek.

Xiaomi Mijia SSXCQ01XY porszívó

SSXCQ01XY 

A kis porszívót már mi is kipróbáltuk. Az autó kitakarítása mindig sarkalatos pontja az életünknek. A kis teljesítményű szivargyújtós és akkumulátoros társaik szívóereje sokszor hagy kívánni valót maguk után. A Xiaomi Mijia SSXCQ01XY porszívó ezzel szemben 13000Pa szívóerőre képes, amit szinte egy hasonlóan kisméretű társa sem tud.

A termosz méretű porszívó meg kell hagyni, egyszerűen nagyon jól néz ki. Ovális forma, matt fehér ház és a vastag, átlátszó portartályával akár egy modern műtárgy is lehetne. Tartozékként egy kis kefe fejet, egy hosszú nyakat, leírást és egy USB Type-C kábelt kapunk.

A 26.7 x 5 x 5 centiméteres mérethez 500 grammos súly párosul. Alul találjuk az USB Type-C csatlakozót, amin keresztül feltölthető a porszívó 2000mAh kapacitású akkumulátora. A Mijia logó felett találjuk a bekapcsoló gombot, amivel két szívóerő is választható. A kisebb teljesítmény szívóerejéről nincs pontos adat, de a legnagyobb fokozaton felbőgnek a motorok és 88 ezres fordulat/perc sebességre kapcsol, amivel 13000Pa szívóerőt képes kifejteni.

A Xiaomi Mijia SSXCQ01XY porszívó a kedvezmény kóddal 45$-ba kerül a Banggood európai raktárából

🔹Kupon : BGHKCZD

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-LT22 mozgás és fényérzékelős lámpa

BlitzWolf® BW-LT22BlitzWolf BW-LT22 mozgás és fényérzékelővel ellátott lámpa nagyon hasonlít a Xiaomi megoldására, annyi különbséggel, hogy ezt akár fel is akaszthatjuk. A kör alakú 8.8 x 8.8 x 3.6 centiméter méretű lámpa, ahogyan a Xiaomi is, nála is a hátlapon található mágnesnek köszönhetően fémfelületekre helyezhetjük fel.

BlitzWolf® BW-LT22 2A BlitzWolf BW-LT22 lámpa, fény és mozgásérzékelő szenzorral van ellátva. Ennek köszönhetően csak az éjszakai mozgásokra figyel fel, nappal nem fogyasztja feleslegesen az energiát. A lámpába még elemet sem kell cserélnünk, mert egy 1000mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit újra feltölthetünk.

BlitzWolf® BW-LT22 1

A lámpát manuálisan is bekapcsolhatjuk. A 3000K fokos meleg fehér színű fénye maximum 120Lm fényerősségű. A mozgásérzékelő 150 fokos szögben, 3-5 méter között képes érzékelni. Az akasztóval is ellátott BlitzWolf BW-LT22 lámpa csak 9.9$-ba kerül az angliai raktárból, a szállítás pedig ingyenes

BlitzWolf BW-LT22 mozgás és fényérzékelős lámpa

________________________________________________________

QCOOKER CD-LJ01 konyhamalac

QCOOKER CD-LJ01 Utólag könnyen beépíthető a Xiaomi családba tartozó QCOOKER terméke, ami egy elektromos konyhamalac, hogy a konyhai lefolyóból leölmő esetleges szilárd darabokat összedarálja, hogy ne okozzon dugulást.

QCOOKER CD-LJ01 1

Az 3700 fordulat/perc sebességgel dolgozó pengéknek köszönhetően felaprítja a szilárd étel darabokat, amik az 1 liter kapacitású tartályán keresztül tovább haladnak a lefolyón keresztül a csatornába. Az QCOOKER CD-LJ01 konyhamalac európai (CZ) raktárból rendelhető meg, a kedvezmény kóddal 172$-os áron

QCOOKER CD-LJ01 konyhamalac

🔹Kupon : BGS0132

______________________________________________________

BlitzWolf BW-SH2 aromaterápiás okos párásító

Az elöl található tekerőgombnak köszönhetően beállítható a párásítás intenzitása, ami a legkisebb fokozaton 100, míg a legnagyobbra állítva 300ml folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként. Természetesen van éjszakai mód is, hogy a halk működés is garantált legyen.

A mobiltelefonos BlitzWolf alkalmazás (kompatibilis a Tuya/Smart Life platformmal is) segítségével állíthatunk időzítést 2, 4 és 6 órára, megadhatjuk a párásítás erősségét és kiválasztható a 7 színből választható világítás is.

A nagy, 4 literes kapacitásnak köszönhetően alacsony fokozaton 40, magas fokozaton 13 órán keresztül használhatjuk. A vízbe pedig illóolajat is csepegtethetünk, hogy teljes legyen az aromaterápiás élmény. Az okos párásító a kedvezmény kóddal 32.99$-ba, azaz 11 ezer forintba kerül, amit európai (ES) raktárból  áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A BlitzWolf BW-SH2 4 literes aromaterápiás okos párásítót itt találod meg

🔹Kupon : BGAESBWSH2

___________________________________________________

JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító

JIMMY WB55 1

A JIMMY WB55 UV sterilizáló porszívó 600W teljesítményű motorral rendelkezik.  Óriási előnye ennek a modellnek, hogy egy ultrahangos, vibrációs motorral látták el, ami használat közben rettentő gyors sebességgel, kvázi ütögeti a szövet felületét, mintha nagyon gyorsan kézzel porolnánk, hogy a lehető legtöbb port és elhalt hámsejteket távolíthassa el.

JIMMY WB55 2

A JIMMY UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak egy motorikusan forgó fejet kapunk a szövet alaposabb kitisztításához a szívóerő mellé, hanem UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni.

JIMMY WB55 3

A 24.5 centiméter széles szívónyílásának köszönhetően fertőtleníthetünk, ezzel csökkenthetjük a baktériumok, atkák életterét. A JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító európai raktárból (CZ) rendelhető meg, amihez még kedvezmény kódunk is van. Így 79.99.99$-ba, azaz 26.500 forintba kerül a kedvezmény kóddal

A JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGCZDW55

__________________________________________________________

Kisméretű gőztisztító európai raktárból

A 220ml kapacitású víztartályát tölthetjük fel, amivel 3Bar nyomáson távozik a 120 Celsius fokos forró gőz. Különböző cserélhető fejeket is kapunk a csomagban, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük. Ennek köszönhetően a tűzhelyet, a csempét tisztíthatunk, de akár a ruháinkat is felfrissíthetjük vele. A Lofans terméke kínai szabványú csatlakozóval rendelkezik, de 220V-on is működik, így egy átalakítóval idehaza is használható a gőztisztító.

Lofans gőzölős tisztító 2Lofans gőzölős tisztító 2

A gőzborotva európai (CZ) raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentes. A kedvezmény kóddal 39.99$-ba kerül

🔹Kupon : BGCZGFL

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás