Sokáig nem volt kapható, de végre megint elérhető a TomTop európai raktárából a Liven G-5 forrólevegős sütő. Ennek köszönhetően áfa/vámmentesen és ingyenes szállítással rendelhetitek meg.

Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró hőtől külön lévő fém füllel rendelkezik. A modern megjelenését a zöld-arany színkombináció biztosítja, amely fel is dobhatja a konyhai enteriőrt.

A 2.5 liter kapacitású kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

A tetején található karcálló érintésérzékeny felületen választható ki a hőmérséklet, az idő 0-60 perc között és a hőmérséklet is 80-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A Liven G-5 olajmentes forrólevegős sütő 28,10 x 23,00 x 29,00 centiméteres mérettel rendelkezik.

Mivel a kínai piacra tervezték egy átalakítót mindenféleképpen be kell majd szerezzünk hozzá, hogy idehaza is használhassuk és szerencsére az 1400W-os sütő 220V-on is működik. A Liven G-5 a TomTop európai (Germany) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 82.99$-ért, azaz körülbelül 24.000 forintért szerezhetjük be.

A Liven G-5 olajmentes, forrólevegős sütőt itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás