Azt már megszokhattuk, hogy a BlitzWolf sok kategóriában képes újítani. Most egy okos fali kapcsolót mutattak be, ami érintésérzékeny vezérlésének köszönhetően könnyű a használata, a WIFI modulnak köszönhetően pedig akár a mobiltelefonunkról is vezérelhetjük.

okos kapcsoló 3 Dimmelhető, azaz szabályozható fényerejű lámpákhoz ajánlja a gyártó az új portékáját, hiszen dedikált gombokat kapunk a fényerő szabályzásához.

2.4GHz-es WIFI modult kapott, a leírás szerint kompatibilis a BlitzWolf TuyaSmart, Smart Life alkalmazásokkal és Google Home, Amazon Alexa asszisztensekkel is, így akár hangvezérléssel is működtethető.

okos kapcsoló 1

Az érintésérzékeny felületet edzett üvegborítás védi a karcoktól, hogy a kapcsolót hosszú távon is használhassuk. Képes a fényerőt egy hosszú, 5 másodperces idősávban állítani, így nem azonnal kapcsol fel, hogy zavaró legyen a hirtelen nagy fényerősség, hanem fokozatosan világítja meg a szobát.

okos kapcsoló 4

A BlitzWolf BW-SS11 okos WIFI-s kapcsoló csak 18$-ba (5500 forintba) kerül, amit itt találsz meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás