Meghoztuk a BlitzWolf akciókat. Légtisztító a lakásodba, FM transzmitter az autóba vagy egy zajszűrős fülhallgató zenehallgatáshoz? Ezeket mind megtalálod egy helyen.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 4A szivargyújtóba helyezve máris feltölthetjük róla a telefonunkat, amihez egy szabványos USB és egy Type-C portot is kapunk. Támogatja a gyorstöltést is, így maximum 18W-al láthatjuk el a telefonunkat vagy a tölteni kívánt eszközünket. Még egy USB-s foglalatot is kapott, ám ez csak maximum 5V/1A teljesítményt képes leadni, de ez alkalmas pendrive-ok fogadására, hogy lejátszassuk róla az mp3, wma, flac fájljainkat.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter header

Az FM transzmitter használatához csak rá kell hangolnunk az autórádiót és máris telefonálhatunk az autó hifi rendszerére kötött eszközzel. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így nem kell a mobiltelefont a kezünkben tartani, hanem nyugodtan telefonálhatunk vezetés közben is.

MircoSD kártyaolvasót már nem kapott, de nem hiszem, hogy eddig is sokan használták volna. Viszont kapott hangulatfényt is, így 7 különböző színből választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter 2

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmitter nagyon jó választásnak tűnik és szerencsére nem is drága, hiszen 11$-ba, azaz 3300 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-BC2 FM transzmittert itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0507

_______________________________________________________

A BlitzWolf BW-HC1 porszívó

BlitzWolf BW-HC1 4Erős és könnyű, mert csak 2.4 kilogrammot nyom, de a már említett 25Kpa szívóerőre képes, amit sok porszívó megirigyelne. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket.

BlitzWolf BW-HC1 3

Három fokozatból választhatunk, egy automata, erős és ECO mód közül. A 2500mAh kapacitású akkumulátoráról a LED kijelző ad tájékoztatást. Ezen keresztül egy érintésérzékeny panelnek köszönhetően változtathatjuk a szívás erősségét. A porszívót használhatjuk a hosszított szárral vagy akár anélkül is, ha például az autót szeretnénk kiporszívózni,

A portartálya 700 milliliter kapacitású, ami mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 350W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 25000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC1 porszívó EU szabványú adapterrel érkezik, európai raktárból. Ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. A kedvezmény kóddal 159$-ba (46000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC1 porszívót itt találod meg

🔹Kupon :BGFRBWHC vagy BGPLBWHC

______________________________________________________

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító 1

Egy okos párásítóval jelentkezett a BlitzWolf, amihez mobiltelefonos alkalmazás is jár. A futurisztikus külsejű termékük 4.3 literes víztartállyal rendelkezik, aminek köszönhetően akár 50 órán keresztül képes párát juttatni a levegőbe.

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító 1

UV sterilizálással látták el, így a beletöltött vizet csírátlanítja. A 23.5 x 20 x 34.8 centiméteres méretekkel rendelkező párásító EU szabványú adapterrel érkezik és európai raktárból vásárolható meg 86$-ért, ennek köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásítót itt találod meg

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-AP2 légtisztító

A kedvezmény kóddal olcsóbb, az európai raktárból áfa/vámmentesen rendelhető, ami pár munkanap alatt meg is érkezhet. A BlitzWolf BW-AP2 már akár egy 60 négyzetméteres lakás levegőjét is tisztán tarjta.

A közel 72 centiméter magasságú okos légtisztító egy óra alatt akár 500 köbméter levegőt is képes megmozgatni. Ezzel pedig akár egy 60 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét is tisztán tudja tartani. Cserélhető szűrőjének köszönhetően képes kiszűrni a levegőből a 0.3 mikron feletti részecskéket, kiszűri a levegőből a füstöt és kellemetlen szagokat.

Éjszakai módot is kapott, így hangjával alvás közben sem fog zavarni. Ellátták időzítővel is, így beállítható, hogy 1, 2, 4 vagy 8 óra elteltével automatikusan lekapcsoljon. Mivel WiFi modullal is rendelkezik, ezért akár távolról is vezérelhetjük a BlitzWolf/Tuya/Smart Life alkalmazásokon keresztül.

A BlitzWolf BW-AP2 légtisztítója európai (CZ) raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg. A kedvezmény kóddal 129$-ba, azaz körülbelül 38000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-AP2 légtisztítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGACZBWAP2

_______________________________________________________

A BlitzWolf BW-FYE11 fülhallgató aktív zajszűréssel

BlitzWolf BW-FYE11 2

A gyártó legújabb bluetooth fülhallgatója a AIROHA AB1562A chipnek köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és a AAC, SBC kodekeket is. Az IPX védelmének köszönhetően az sem okoz neki gondot, ha elkapna minket egy eső. Érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindíthatjuk vagy megállíthatjuk az épp hallgatott zeneszámot, de léptethetünk is a lejátszási listánkon és felvehetjük vagy letehetjük a hívásainkat is.

BlitzWolf BW-FYE11 1

A 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ennek köszönhetően képes kioltani a 30-35dB hangerősség alatti zajokat. Amivel a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által. A zajszűrés mellett kapott egy transparent módot is, amivel ugyan működik a hangok kizárása, de például egy beszélgetési hang frekvenciáját átengedi a mikrofonok segítségével.

A Type-C porton tölthető tok 500mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint a BW-FYE11 egyfeltöltéssel 6.5 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 6 órára csökken le.

A BlitzWolf BW-FYE11 jelenleg 55.99$-ért (16.500 forintért) vásárolható meg, amit az EU Priority Line szállítással most is áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

Kupon: BG02ef96

Közben megjelent a BlitzWolf BW-ANC3 zajszűrős modell is, ami a kedvezmény kóddal csak 54.99$-ba (16.000 forintba) kerül

Kupon: BGf3ed4d

_______________________________________________________

BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 zajszűrős fülhallgató – A legolcsóbb

AIRAUX AA-UM10

BlitzWolf legújabb bluetooth fülhallgatóját az AIRAUX szériáján belül hívta életre. A beépített, környezeti hangokra figyelő mikrofonjaival alkalmas az aktív zajszűrésre, hogy semmi se zavarjon minket zenehallgatás közben.

A 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ennek köszönhetően képes kioltani a 30dB hangerősség alatti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú frekvenciájának generálásával. Ennek köszönhetően a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által.

AIRAUX AA-UM10 2

A zajszűrés mellett kapott egy low delay módot is, amivel a vezeték nélküli technológia okozta késleltetés még kevesebbre csökkenthető. Az IPX5 védelmének köszönhetően pedig az sem okoz neki gondot, ha elkapna minket egy eső. Ez a modell is érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindíthatjuk vagy megállíthatjuk az épp hallgatott zeneszámot, de léptethetünk is a lejátszási listánkon és felvehetjük vagy letehetjük a hívásainkat is. Ezen kívül aktiválhatjuk az ANC (aktív zajszűrést), illetve a low delay módot is.

A Type-C porton tölthető tok 400mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint az AIRAUX AA-UM10 egy feltöltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 5 órára csökken le, ahogyan az alacsony késleltetési módban is.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 zajszűrős modell csak 25.99$-ba (11.000 forintba) kerül

Kupon: BG87a5e2

Az áfa/vámmentes szállításhoz válaszd az EU Priority Line opciót

___________________________________________________

BlitzWolf BW-S20 töltőadapter

 

A BlitzWolf BW-S20 legújabb töltőadapterét már PD töltésre alkalmas Type-C porttal és egy szabványos USB aljzattal is ellátták. Emellett pedig a gyártótól megszokott módon, számos védelemmel látták el, hogy biztonságban tudhassuk a rákötött eszközeinket.

Az új fali adapter természetesen EU szabványú alzattal rendelkezik. Az árát tekintve megint verhetetlen terméket kapunk. A töltő csak 8$-ba, azaz 2500 forintba kerül. Támogatja a QC2.0 és QC3.0 töltési módokat, emellett pedig számos protokollal (PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A) rendelkezik. Ennek köszönhetően számos Android eszközzel és még az iOS termékekkel is működik, amivel biztonságosan tölthetők fel a telefonok és táblagépek.

BlitzWolf BW-S20 1

A PD töltésre képes portja 20W (5V-3A/9V-2.22A/12V-1.67A), míg az USB aljzat 18W (5V-3A/9V-2A/12V-1.5A) teljesítmény leadásra képes.

BlitzWolf BW-S20 2

Az ára igen baráti, az előrendelői akcióban 8$-ba kerül, ami körülbelül 2.500 forintnak felel meg, így valóban nem kell sokat kiadnunk egy megbízható, két portos töltőért.

A BlitzWolf BW-S20 adapterét itt találod meg

Ide kattintva számos más töltőt találsz

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás