A pénztárcabarát kategóriában indul a Haylou GT6, ami fejlett vezeték nélküli csatlakozást és akár 5 és fél órás zenelejátszási időt kínál könnyen kezelhető, érintésérzékeny vezérléssel.

Megjelenését tekintve számomra kicsit a Mi Air2 SE modellre hajaz, hasonló formatervet kapott, mint a márkatársa. A fülhallgatók egyenként csupán 4,3 grammot nyomnak. A Haylou GT6 12 milliméteres driverrel rendelkezik, ami a Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül támogatja az AAC audio kodeket, a fejlett vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a  késleltetés is a lehető legminimálisabb lehet.

Haylou GT6 2

A fülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5.5 órán át használhatjuk. A töltődobozba behelyezve őket pedig újra feltölthetjük, így akár 20.5 órán át használhatjuk őket.

Haylou GT6 1

A Haylou GT6 érintésérzékeny vezérlést kapott. A tárolásra is használható töltőtok 310 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt, amit a Type-C porton keresztül láthatunk el energiával.

Az olcsó Haylou GT6 a kedvezmény kóddal 22$-ba, azaz körülbelül 6500 forintba kerül

Kupon: BGHGT6

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás