Igazi mérföldkő ez a gyártó életében, hiszen a BlitzWolf BW-BE1 a gyártó legelső Android rendszerrel ellátott okosórája, amivel navigálni és telefonálni is lehet.

BlitzWolf BW-BE1 xA BlitzWolf BW-BE1 egy csuklón hordható okosóra. Annyi memória és tárhely van benne, mint egy alsó-középkategóriás mobiltelefonban, SIM kártyát is tehetsz bele, így még telefonálhatsz is róla. A BlitzWolf fogott egy mobiltelefon belsőt és belerakta egy szíjjal együtt a 61 x 61 x 18 milliméteres óratokba.

Az 1.6 colos, kör alakú kijelző 400 x 400 pixeles felbontással rendelkezik. Az IPS panelt Gorilla Glass üveg védi, nehogy összekarcoljuk azt. Nem csak az óra oldalára, hanem a kijelző fölé is tettek egy-egy 2 megapixeles kamerát, így az óráról még videótelefonálni is lehet.

A 3GB memória egy mobiltelefonban is szinte mindenre elég, hát még egy okosórában. A belső tárhely mérete 32GB, így telepakolhatjuk zenével, amit egy bluetooth fülhallgatón keresztül sportolás közben is hallgathatunk. MediaTek MT6739 SoC hajtja meg, ami a belépőszintű mobiltelefonokban kapott helyet. A négy magos CPU maximálisan 1.25GHz-re képes. Ez hajtja meg az órára telepített és módosított Android 7.1 rendszert. A mobiltelefonunkkal is összepárosíthatjuk, hogy minden hívásról, üzenetről és értesítésről is jelzést kapjunk.

BlitzWolf BW-BE1 3

Természetesen az olyan alapvető funkciókat is megkapta, mint a pulzusmérés, lépésszámlálás és ellátták bluetooth, WiFi kapcsolattal és GPS-szel is. Nano SIM kártyát is támogat és kezeli az itthon használt B20-as hálózatot is, így mobiltelefon nélkül, közvetlenül az óráról is telefonálhatunk.

BlitzWolf BW-BE1 2

A 800mAh kapacitású akkumulátorát 3.5 óra alatt tölthetjük fel a mágnesen dokkolóján keresztül, amivel a gyári adatok szerint 2 napos használatra vagy 3 napos készenléti időre elegendő ez a kapacitás.

A SIM kártyával is rendelkező Androidos okosóra 169$-ba (49.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás