A Xiaomi Mi TV Stick a legkisebb TV okosító eszköz, amit a TV HDMI portjához csatlakoztatva észrevétlenül használhatunk.

A jelenlegi modell már Global Version példány, amit egyszerűen csak a televíziónk HDMI portjához kell csatlakoztatni és kész is vagyunk a TV felokosításával.

A kis eszköz az Android TV 9.0 verzióját használja, amit kifejezettem televízión történő tartalomfogyasztásra fejlesztettek. Segítségével alkalmazásokat tölthetünk le az eszközre, használhatjuk a YouTube, Netflix szolgáltatásokat is vagy akár az interneten böngészhetünk.

Támogatott kodekek és formátumok:

  • VP9-10, VC-1, H.265, H.264, H263, MPEG1/2/4, real 8/9/10,
  • RM, MOV, VOB, AVI, MKV, TS, WMV, MP4
  • DOLBY, DTS
  • MP3, AAC, Flac, OGG, WMA
  • JPG, BMP, GIF, PNG, TIF

Természetesen rendelkezik 2.4/5GHz-et támogató 802.11 a/b/g/n/ac WiFi kapcsolattal és Bluetooth 4.2-vel is. USB2.0 porttal, HDMI2.0a és microUSB csatlakozóval is ellátták, ahonnan a működéséhez szükséges energiát veszi fel.

A Xiaomi Mi TV Stick egy négy magos 2.0GHz-es processzort kapott, 1GB memória és 8GB tárhely társaságában. A mellékelt távirányítója Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik, így a hatótáv, akár 10 méter is lehet. A Xiaomi Mi TV Stick TV okosító 42.99$-ba, azaz 14.000 forintba kerül európai (CZ) raktárból  ami így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Mi TV Stick-et itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Mókus Misi on

    Vedd meg inkább a xiaomi.hu-ról, 12990 forint, magyar számla és garanciajegy van hozzá.

Hozzászólás