Valóban csak 18000 forint az az Ulefone Note 8P mobiltelefon, ami 2GB memóriájával Android 10 Go rendszert futtat, 4G támogatásra képes és 8 megapixeles hátlapi kamerával szerelték fel.

Ulefone Note 8P mobiltelefon

Az akció csak a zöld színű modellre vonatkozik, a fekete és piros variánsért kicsit többet kell fizetnünk. Olcsósága miatt, még ha kevés kompromisszummal is, de számos felhasználónak elegendő lehet ez a modell. Az 5.5 colos kijelző miatt jó lehet a nagyszülőknek, olcsósága miatt akár első mobiltelefonnak, de munkában egy másodlagos készüléknek sem rossz választás.

Az Ulefone Note 8P természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot és mi sem természetesebb, hogy az Android 10 rendszert futtató modell magyar nyelvű menüvel is rendelkezik. A fedélzetén 2GB memória található, ami elegendő a mindennapokban, akik telefonálásra, tartalomfogyasztásra és csevegésre használják a telefonjukat. Processzora a MediaTek MT6737VW, ami nem a csúcskategóriát képviseli, a négy magos CPU maximálisan 1.3GHz-re képes. Jó hír, hogy az Android 10 Go rendszer, az Android OS-nek az az átdolgozott kiadása, amit kis teljesítményű hardverrel szerelt eszközökre fejlesztettek.

A belső tárhely mérete 16GB és szerencsére van memóriakártyás bővítés, egészen 128GB-ig. Jó hír, hogy egyszerre használhatunk két SIM és egy microSD memóriakártyát.

A készülék egy 5.5 colos, 960 x 442 pixeles felbontású kijelzőt kapott, felülre a noccs került, ahol az előlapi 5 megapixeles kamerát találjuk. A hátlapra két kamera került, a nagyobbik 8, a kisebbik 2 megapixeles felbontással rendelkezik. Természetesen GPS, Bluetooth 4.2, 2.4 és 5GHz-es WiFi is megtalálható a készülékben. Az európa szabvánnyal rendelkező adapterével tölthetjük fel a mobiltelefon 2700mAh kapacitású akkumulátorát.

Szerencsére a zöld színű modell csak 62$-ba, azaz 18.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Az Ulefone Note 8P mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás