A BlitzWolf BW-S20 legújabb töltőadapterét már PD töltésre alkalmas Type-C porttal és egy szabványos USB aljzattal is ellátták. Emellett pedig a gyártótól megszokott módon, számos védelemmel látták el, hogy biztonságban tudhassuk a rákötött eszközeinket.

Az új fali adapter természetesen EU szabványú alzattal rendelkezik. Az árát tekintve megint verhetetlen terméket kapunk. A töltő csak 8$-ba, azaz 2500 forintba kerül. Támogatja a QC2.0 és QC3.0 töltési módokat, emellett pedig számos protokollal (PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A) rendelkezik. Ennek köszönhetően számos Android eszközzel és még az iOS termékekkel is működik, amivel biztonságosan tölthetők fel a telefonok és táblagépek.

BlitzWolf BW-S20 1

A PD töltésre képes portja 20W (5V-3A/9V-2.22A/12V-1.67A), míg az USB aljzat 18W (5V-3A/9V-2A/12V-1.5A) teljesítmény leadásra képes.

BlitzWolf BW-S20 2

Az ára igen baráti, az előrendelői akcióban 8$-ba kerül, ami körülbelül 2.500 forintnak felel meg, így valóban nem kell sokat kiadnunk egy megbízható, két portos töltőért.

A BlitzWolf BW-S20 adapterét itt találod meg

Ide kattintva számos más töltőt találsz

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás