A legújabb BlitzWolf BW-ANC3 bluetooth fülhallgató már 6 beépített mikrofonnal rendelkezik, hogy a lehető legalaposabb aktív zajszűrést alkalmazhassa használat közben. Ennek köszönhetően képes kioltani a környezeti zajokat, hogy semmi se zavarjon minket zenehallgatás közben.

BlitzWolf BW-ANC3 3A 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ennek köszönhetően képes kioltani a 38±2dB hangerősség alatti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú frekvenciájának generálásával. Ennek köszönhetően a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által.

BlitzWolf BW-ANC3 1

A zajszűrés mellett kapott egy transparent módot is, amivel ugyan működik a hangok kizárása, de például egy beszélgetési hang frekvenciáját átengedi a mikrofonok segítségével. A gyártó legújabb bluetooth fülhallgatója a BES 2300YP chipnek köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat. Az IPX4 védelmének köszönhetően az sem okoz neki gondot, ha elkapna minket egy eső.

BlitzWolf BW-ANC3 2

Ez a modell is érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindíthatjuk vagy megállíthatjuk az épp hallgatott zeneszámot, de léptethetünk is a lejátszási listánkon és felvehetjük vagy letehetjük a hívásainkat is.

A Type-C porton tölthető tok 600mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint a BW-ANC3 egyfeltöltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 5 órára csökken le.

A BlitzWolf BW-ANC3 zajszűrős modell a kedvezmény kóddal csak 55.99$-ba (17.000 forintba) kerül

Kupon: BGANC3

A hasonló BlitzWolf BW-FYE11 jelenleg 59.99$-ért (18.000 forintért) vásárolható meg, amit az EU Priority Line szállítással most is áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás