A Xiaomi HIMO elektromos kerékpár szériájának új darabja a HIMO V1 Plus, ami akár 60 kilométeres távolágra is elvihet minket egyetlen feltöltéssel.

Olyan szerencsénk van, hogy az új Xiaomi HIMO V1 Plus elektromos kerékpárt a Geekbuying webáruháznak köszönhetően, európai raktárból rendelhetjük meg. Így nem csak áfa és vámmentesen kapjuk készhez a terméket, de hamarabb meg is érkezik hozzánk, mintha kínai raktárból rendelnénk.

HIMO V1 Plus 3A fehér, szürke és narancssárga színben kapható Xiaomi HIMO V1 Plus elektromos kerékpárt használhatjuk normál lánchajtással, elektromos módban vagy akár hibrid módban is, elektromos rásegítéssel. A 250W teljesítményre képes motorja 25km/h maximális sebességet tesz lehetővé.

HIMO V1 Plus

A 7.8Ah kapacitású akkumulátorával maximum 40 kilométert tehetünk meg vele tisztán elektromos módban, ami nem csak a városi közlekedésben elegendő, de még egy hosszabb túrához is megfelelő lehet. Hibrid módban, azaz elektromos rásegítéssel pedig ez a táv akár 60 kilométerre növelhető.

HIMO V1 Plus 0

HIMO V1 Plus 1

Az alumínium vázas kerékpár maximális terhelhetősége 100 kilogramm lehet. A fékezést az első és hátsó 14 colos keréken is megtalálható féktárcsát segítik. A kerékpár első és hátsó lámpát is kapott, a kormányon pedig egy mini computert is találunk, ami kijelzi nekünk az akkumulátor kapacitását, a megtett távolságot és a sebességünket is.

A Xiaomi HIMO V1 Plus elektromos kerékpár 539.99$-ba (~162.000 forint) kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

🔹Kupon : GKB623S vagy GKB662S

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás