A BlitzWolf BW-FYE11 fülhallgató a négy beépített mikrofonjának köszönhetően aktív zajszűrésre képes. Ennek köszönhetően képes kioltani a környezeti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú fekvenciájának generálásával.

A gyártó legújabb bluetooth fülhallgatója a AIROHA AB1562A chipnek köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és a AAC, SBC kodekeket is. Az IPX védelmének köszönhetően az sem okoz neki gondot, ha elkapna minket egy eső.

BlitzWolf BW-FYE11 1

Érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindíthatjuk vagy megállíthatjuk az épp hallgatott zeneszámot, de léptethetünk is a lejátszási listánkon és felvehetjük vagy letehetjük a hívásainkat is.

A 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ennek köszönhetően képes kioltani a 30-35dB hangerősség alatti zajokat. Amivel a mellettünk beszélgető emberek hangját, az autók zaját, a TV hangját is képes csökkenteni, hogy kevesebb külső inger jusson a fülünkbe a funkció által. A zajszűrés mellett kapott egy transparent módot is, amivel ugyan működik a hangok kizárása, de például egy beszélgetési hang frekvenciáját átengedi a mikrofonok segítségével.

A Type-C porton tölthető tok 500mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint a BW-FYE11 egyfeltöltéssel 6.5 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 6 órára csökken le.

BlitzWolf BW-FYE11 2

A BlitzWolf BW-FYE11 jelenleg 59.99$-ért (18.000 forintért) vásárolható meg, amit az EU Priority Line szállítással most is áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

Közben megjelent a BlitzWolf BW-ANC3 zajszűrős modell is, ami a kedvezmény kóddal csak 55.99$-ba (17.000 forintba) kerül

Kupon: BGANC3

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás