Már mi is kipróbáltuk a Lofans vasalóját, amit vezeték nélkül is használhatunk egy bizonyos ideig. Az európai raktárba történő bekerülésének köszönhetően rövid szállítási idővel, áfa/vámmentesen rendelhető meg.

A Lofans vasasló tesztjét itt találod, hogy többet megtudhass a termékről

A Lofans YD-012V megjelenése nem az átlagos vasalókat idézi. Előnye a dokkolója, aminek köszönhetően nem lesz útban a vezetéke. A termék természetesen a hazai 220V-os hálózaton üzemel, de a csatlakozója CN és nem EU szabványú. De erre is van egy egyszerű megoldásunk.

Alul a kerámia talp, a lila színű, víztartálynál átlátszó műanyag házon találjuk a hőfokszabályzót. A fogantyú résznél találjuk a visszajelző lámpát, ami felfűtés közben világít, előtte pedig a frontrészen található fúvóka és a talpnál található gőzölés mód gombját találjuk. A víztöltő nyílás és a permet/gőzfunkció gomb között a gőzölés erősség állítót találjuk.

Lofans YD-012V vezeték nélküli vasaló 1

Előnye kétségkívül a dokkoló része, amibe beállítva szinte másodpercek alatt felfűti magát két vasalás között. De nem muszáj dokkolóként használni, hiszen a retesznek köszönhetően a vasaló hátuljára felhelyezhető, így máris normál eszközként használhatjuk.

Lofans YD-012V vezeték nélküli vasaló 2

Lofans YD-012V vezeték nélküli vasaló 4

A Lofans YD-012V vezeték nélküli vasaló a Banggood európai (csehországi-CZ) raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal 30.99$-ért, azaz körülbelül 9200 forintos áron. A szállítás pedig ingyenes!

Lofans YD-012V vezeték nélküli vasaló

🔹Kupon : BGDHGMB

Adapter

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás