Az UNIHERTZ Titan az okostelefon vonalat dobja fel, ami az utóbbi időben elég unalmassá vált. A billentyűzetes telefonok korában megannyi forma és újdonság létezett, ami mostanra nagyon ellaposodott. A Titan Android rendszert, érintőkijelzőt, de fizikai gombsort is kapott, akár a régebbi Blackberry telefonok.

UNIHERTZ Titan

Az Android 9 rendszer a gyártó ígérete szerint frissíthető lesz a 10-es verzióra is. A telefont 4G modemet is kapott, aminek köszönhetően a hazai B20 hálózat is elérhető rajta. A 4.6 colos érintőkijelző 1432×1436 pixeles felbontást kapott, ami alatt a QWERTY kiosztású fizikai gombsort találjuk.

Az előlapra 8, míg a hátlapra egy 16 megapixeles kamerát szereltek. Van NFC, A-GPS, GLONASS helymeghatározás, 2.4 és 5GHz-es WiFi is és ujjlenyomat olvasó szenzor is. Kapott 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót is, a 6000mAh kapacitású akkumulátorát a Type-C porton keresztül tölthetjük fel, de támogatja a vezeték nélküli töltést is.

A UNIHERTZ Titan az előrendelői akcióban 369$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa/vámmentesen rendelhetsz meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás