Még csak nemrég jelent meg a Note 10, de máris itt van a Redmi Note 10S, ami már nagyobb felbontású kamerával, teljesen más processzorral és az alap kivitel is több memóriával rendelkezik.

A Redmi Note 10S minden jót magával hoz, amit a Note 10-ben megismerhettünk, így Android 11 rendszer, 33W-os gyorstöltés és az AMOLED kijelző az, ami mindenkinek mosolyt csal az arcára. Azonban itt már az alap verzió is 6GB memóriával rendelkezik, a belső tárhely egy UFS2.2 64GB-os modell.

A meghajtásért nem Qualcomm Snapdragon, hanem a MediaTek Helio G95 felel, ami nyolc magos és maximálisan 2.05GHz-es sebességre képes. Az AnTuTu benchmarkban 295.000 körüli pontszámot ér el. Természetesen Global Version modellről van szó, így támogatja a hazai 4G B20-as LTE hálózatot is.

redmi note 10s cpu

Itt is AMOLED panelt kapunk, ami jelen esetben 6.43 colos, felbontása 2400 x 1080 pixel, amit a karcoktól Gorilla Glass üveg véd. Az előlapara 13 megapixeles kamerát szereltek, hogy megfelelő szelfiket lehessen készíteni a telefonnal.

redmi note 10s camera

A hátlapon négy kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor felbontása nagyobb, mint a Note 10-nek, hiszen itt már 64 megapixeles, amit kiegészít egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 2 megapixeles mélységélesség és egy makró kamera is. Az ujjlenyomat olvasó oldalt kapott helyet és a telefon akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, amit a 33W-os gyorstöltéssel feltölthetünk a Type-C porton keresztül.

redmi note 10s battery

redmi note 10s 1

A Redmi Note 10S az előrendelői akcióban 199 euróba, azaz 73000 forintba kerül, amihez 20 euró előleg befizetése szükséges. Az akció végeztével, május 8-ig kell a fennmaradó 179 euró összeget elutalni. Van PayPal is, ami így sokkal biztonságosabbá teszi a vásárlást. A spanyolországi raktárnak köszönhetően pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg a telefon.

A Xiaomi Redmi Note 10S telefont itt találod meg

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás