A PIPO W11 egy új megoldása a gyártónak, akiről már rég hallottunk. A W11 egy 11.6 colos Windows 10-es táblagép, ami 8 GB memóriát kapott, a tárhelye 128-os és kapunk mellé egy billentyűzetes tokot és egy stylust-t is.

pipo w11 4 A táblagép 11.6 colos kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, a megfelelő betekintési szögek az IPS panelnek köszönhetően lesznek tökéletesek.

pipo w11 5

A meghajtásért az ultra alacsony fogyasztású Intel Gemini Lake N4120 CPU felel, ami maximálisan 2.4GHz-es órajelre képes és még hűtésre sincs szüksége. Memóriából 8GB jár, amivel biztosan mindenre használható lesz, amire egy táblagépet bevetnénk. A belső tárhelye 128GB-os, de a drágább verzióban már 128GB+256GB SSD is helyet kapott.

pipo w11

MicroSD memóriakártyát is használhatunk, ha esetleg így bővítenénk a tárhelyet. Így egy 64GB-os memóriakártyával toldhatjuk meg a tárhelyünket. Vezeték nélküli kapcsolatokból van itt nekünk Bluetooth 4.2, 2.4 és 5GHz-es WiFi is. Csatlakozókat tekintve kapunk két USB3.0 portot, egy microHDMI, USB Type-C, 3.5mm jack és microSD kártya foglalatot is.

A kijelző fölé egy 2 megapixeles kamerát szereltek, amivel video chatelhetünk. A hátlapon pedig egy 5 megapixeles kamerát találunk, ha épp fotózni szeretnénk és nincs nálunk a telefonunk. A Windows 10 rendszernek köszönhetően az Update-ből letölthető a magyar nyelvű felület is, így már a rendszer nyelvének megjelenítésével sem lesznek gondjaink. A 800 gramm súlyú PIPO W11 egy 4000mAh kapacitású akkumulátort kapott.

pipo w11 3

A táblagép egy hátulról kihajtható támasztékot is kapott, akár a Microsoft Surface táblagépek is, így 0 és 135 fokos között állítható a gép dőlésszöge. A táblagépet akár stylussal is használhatjuk, amit a csomagban mellékelnek, ahogyan egy angol kiosztású billentyűzetet is, amin egy touchpad is helyet kapott.

pipo w11 1

A kedvezmény kóddal 309$-ba, azaz körülbelül 95 ezer forintba kerül. Az EU Priority Line szállítást válaszd, hogy áfa és vámmentesen rendelhesd meg.

A PIPO W11 Windows 10-es táblagép

🔹Kupon : BGba2da8

PIPO W11 8GB/128GB+256GB

🔹Kupon : BGd82f3c

 

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás