Nagy szerencsénkre európai raktárba került a légtisztító, a kedvezmény kóddal pedig a végösszegből is spórolhatsz. Így nem csak olcsóbb, de az EU raktárnak köszönhetően áfa/vámmentesen rendelhető meg.

BlitzWolf BW-AP2 légtisztító

🔹Kupon : BGAP2FDX

Míg az előző verzió (amit mi is kipróbáltunk) fizikai méretét tekintve sokkal kisebb volt, a BlitzWolf BW-AP2 sokat nőtt, hogy már akár egyedül egy 60 négyzetméteres lakás levegőjét is tisztán tarthassa. A közel 72 centiméter magasságú okos légtisztító egy óra alatt akár 500 köbméter levegőt is képes megmozgatni. Ezzel pedig akár egy 60 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjét is tisztán tudja tartani. Cserélhető szűrőjének köszönhetően képes kiszűrni a levegőből a 0.3 mikron feletti részecskéket, kiszűri a levegőből a füstöt és kellemetlen szagokat.

Éjszakai módot is kapott, így hangjával alvás közben sem fog zavarni. Ellátták időzítővel is, így beállítható, hogy 1, 2, 4 vagy 8 óra elteltével automatikusan lekapcsoljon. Mivel WiFi modullal is rendelkezik, ezért akár távolról is vezérelhetjük a BlitzWolf/Tuya/Smart Life alkalmazásokon keresztül.

A BlitzWolf BW-AP2 légtisztítója európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg. A kedvezmény kóddal 137.99$-ba, azaz körülbelül 42000 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-AP2 légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGAP2FDX

Ha neked elég a kisebb BlitzWolf®BW-AP1 modell szintén európai raktárból, azt itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás