A Tronsmart Force 2 előtt volt szerencsénk kipróbálni a gyártó nagyágúit. Most pedig egy új, friss dizájnnal megáldott, 30W teljesítménnyel rendelkező hangszórót tarthatunk a kezeink között, ami kis méretével a nappaliban és a kertben is megállja a helyét.

Tronsmart Force 2 -1 A csomagolás a Tronsmart-tól megszokott. csinosan megtervezett fedlap, a beltartalom kellemes a maga kis borítékjával megáldott leírással. Tartozékként egy Type-C és egy jack kábelt kapunk, azonban tartó szütyő most nem képezi a csomag részét.

Tronsmart Force 2 -3

A terméken most is a fekete szín uralkodik, ami külön jó dolog, ha a hangszórót a kertben is használnánk. Így nem kell félnünk, hogy nagyon meglátszódna rajta, ha koszos lesz. Elöl egy feszes szövetborítást kapott, a hátsó terület többi részét egy kemény, de a felületét nézve puha gumiborítás fedi. A külsőt nagyon eltalálták. Oldalról nézve, a csepp alakú formának köszönhetően a hátsó felén megtámaszkodva, akár fektetve is, de az oldalak szélein gumi talpakat találunk, így akár álló módban is használható.

Tronsmart Force 2 -6

Az összecserélési minőség itt is remek. Semmi nem lötyög, semmi zörgés. A hátsó részen egy gumi ajtó mögött találjuk a Type-C portot és a jack csatlakozót, hogy védve legyenek a nedvességtől. Mellettük a bekapcsoló, hangerőszabályzó és bluetooth gombja található egy LED társaságában. Az IPX7 védelem által még azt is túléli, ha víz éri, vagy ne adj’ isten vízbe esne.

Tronsmart Force 2 -9

A megjelenést dobja fel a kétoldalt található passzív membrán, ami mélyekkel tölti meg az elöl található hangszórók hangját.

A párosítás pofonegyszerű a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően, a hatótáv simán megvan 10 méter. A házába rejtett 2500mAh kapacitású akkumulátorát 3 óra alatt feltölthetjük. 50%-os hangerőn pedig akár 15 órán át is hallgathatjuk rajta a kedvenc zeneszámainkat. A Qualcomm QC3010 chipnek köszönhetően elérhető a Tronsmart SoundPulse technológia és akár 100 ugyanilyen eszközzel is összekapcsolódhatunk.

A próbák alkalmával azonnal kiderült, hogy a méretéhez képest nagyon nagy hangerővel képes szólni. A vizuálisan szemnek kellemes külső passzív membrán folyamatos rezgésével állítja elő a mélyeket. Azonban hiába a tiszta hang, a jó magas és közép hangok, a mélyek nem szólnak olyan intenzitással, mint a Tronsmart Element T6 Max esetében, ami egyáltalán nem baj. Ez egy jóval kisebb eszköz, nem arra való, hogy falakat bontsunk le a mélyek által. Sokan állítják, hogy kevés a mély hang, valaki azt mondja, hogy a teljesítményéhez képest épp elegendő. Én az utóbbi táborba tartozom. Nekem a T6 Max mélye túlságosan sok volt. A Force 2-vel nem fog dübörögni a ház, de a kötelezőket hozza.

Hol helyezkedik el a Tronsmart Force 2-t?

Ha kevesebbet szánnál rá, akkor válaszd a 20W teljesítményű Tronsmart T2 Plus-t, ami a németországi raktárból csak 27.99$-ba kerül.

Ha a buli királya szeretnél lenni, akkor neked a Tronsmart Element T6 Max, vagy a túlzó mélyektől a hallgathatóbb vonalra evező Tronsmart Element Mega Pro lehet a befutó.

Kettejük között pedig itt van a Tronsmart Force 2, ami egy középút a kistesó és a drágább modellek között, a németországi raktáras 69.99$-os árával, európai raktárból, ingyenes szállítással.

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás