A Miaomiaoce sokaknak a Xiaomi által lehet ismerős. Miaomiaoce keveset fogyaszt és a pontosidő megjelenítése mellett a hőmérséklet és páratartalom adatokat is kijelzi.

Az új, hőmérséklet és páratartalom érzékelő óra az alacsony energiafelhasználásnak köszönhetően, a cserélhető elemmel is sokáig képesek működni.

MIAOMIAOCE 1

MIAOMIAOCE 2

MIAOMIAOCE

A Xiaomi-nál megismert hasonló típusú óráihoz hasonlóan megmaradt a pontos idő, hőmérséklet és páratartalom százalékos kijelzése is. Az idő beállításához nem kapunk telefonos alkalmazást, ezt a hátoldalon található gombokkal állíthatjuk be.

A MIAOMIAOCE óra a kedvezmény kóddal 6.99$-ba kerül

🔹Kupon : BGAPF374

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

  1. Ez sima LCD kijelző, nem e-ink. Banggoodon is csak a termék névben szerepel (hibásan), sehol máshol, mindenhol LCD-t írnak.

Hozzászólás