A Tronsmart Shadow gamer fejhallgatóval vezetéken, de akár vezeték nélkül is csatlakozhatsz a Playstation 4 konzolhoz és PC-hez, de használhatod kábelen keresztül az Xbox One/S/X konzolhoz is.

Álltható fejpántot, RGB világítást, mikrofont, beépített akkumulátort kapott a Shadow, amivel akár 12 órán keresztül is játszhatsz.

A Tronsmart logóval ellátott driver ház RGB színekben képes világítani, ami alatt az 50 milliméteres hangszórók bújtak meg. A mikrofonhoz egy flexibilis szárat kapunk, amit 360 fokban mozgathatunk a kívánt irányba. Természetesen lecsatlakoztatható, így ha csak filmnézésre használnánk a fejhallgatót, nem fog közben zavarni minket.

Tronsmart Shadow 1

Tronsmart Shadow 3

A Tronsmart Shadow-t 3.5 milliméteres csatlakozóval is ellátták, de természetesen vezeték nélkül is használhatjuk, amihez egy USB portos dongle is jár. A leírás szerint vezeték nélküli módban használhatjuk számítógéphez és Playstation 4 konzolhoz is, Xbox játékkonzolhoz pedig vezetékes módon képes csatlakozni.

A Tronsmart Shadow a kedvezmény kóddal 14500 forintba kerül az európai (Czech) raktárból

🔹Kupon : GKBTSCZ9

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás