A BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló az egyedüli a gyártó kínálatában, amiben nem kell elemeket cserélnünk, csak az akkumulátort kell feltölteni bizonyos időközönként. Extraként pedig az is beállítható, hogy több vagy kevesebb habot nyomjon a kezünkbe.

A BlitzWolf BW-FD3 habszappan adagolót itt találod meg

Kupon: BGBWFD3AP2

Ennél a terméknél is megmaradt az érintésmentes vezérlés, egyszerű működés, hosszú üzemidő, ez jellemzi a BlitzWolf BW-FD3 habszappan adagolólát. Az eddig megjelent mindegyik modellt kipróbáltuk, a BW-FD1 és BW-FD2 típust is.

BlitzWolf BW-FD3 -6 Az automata szappanadagoló a megszokott csomagolásában érkezett. A zöld-fehér dobozban csak egy töltőkábelt és egy leírást találunk a készülékről. Három modell, három eltérő forma.

BlitzWolf BW-FD3 -1

Az elődjéhez képest megmaradt a nagyobb tartálykapacitás, ami jelen esetben is 300 milliliteres. Most már nem három vagy négy darab AA méretű ceruzaelemmel kell bajlódnunk és folyamatosan cserélgetünk őket, hanem csak fel kell töltsük az 1200mAh kapacitású akkumulátorát, amivel akár 6 hónapig is képes üzemelni. Az akkumulátoros megoldás azért jó, mert pénzt spórol nekünk azáltal, hogy nem kell elemekre költenünk és így jobban védhetjük a környezetünket is az elhasznált és kidobott akkuktól.

BlitzWolf BW-FD3 -3

A fehér műanyagból készült felső rész tetején található az érintésérzékeny bekapcsoló és módválasztó gomb. Piros színnel a kikapcsolást jelzi, kékkel és zölddel pedig a két habfunkciót. Nagy előnye a társaival szemben, hogy bekapcsoló gombot megérintve a zöld jelzéssel kevesebb, míg a kék állásban több habszappant ad a kezünkbe.

BlitzWolf BW-FD3 -2

A tejüvegszerű műanyag tartálya 300 milliliter kapacitással rendelkezik. A szappanadagoló a képeket nézve kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában. 98 x 72 x 190 milliméteres méretekkel rendelkezik. A tartályt lecsavarva beletölthetjük a megvásárolt habszappant. De akik szívesen spórolnak, azok sima folyékony szappant is használhatnak, én is így tettem, ezzel is működik. 1/4 arány szappant és 3/4 vizet ráztam össze a tartályában.

Az infravörös szenzornak köszönhetően éjszakai fénynél is érzékeli a kezünket. A leírás szerint ez 5 centiméter lehet, ami megfelel a valóságnak. Ami tetszett benne, hogy sokkal halkabb, mint a szögletes BlitzWolf BW-FD2 volt. De a leghalkabb még mindig a BlitzWolf BW-FD1 modell, szinte nem is hallani. De természetesen egyik szappandagoló hangereje sem zavaró, csak észrevehető a különbség hármójuk között.

A BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló előnye egyértelműen az akkumulátoros használat. Hátul egy kis gumi ablak mögött találjuk meg a Micro USB töltőcsatlakozót.

Mivel árban nem nagyon különböznek, így mindenki maga döntheti el, melyik formája és tudása szimpatikus a számára. Jó hír, hogy a megfelelő hígítás mellett normál folyékony szappannal is használható, nem kell hozzá habszappant vásárolnunk. Az infravörös érzékelésnek köszönhetően pedig hozzá sem kell érnünk, így a piszkos kezünkkel nem is kell megérintenünk azt.

A BlitzWolf BW-FD3, ahogyan az elődje is, szintén megtetszett. A kuponnal jelenleg 12.99$-ért vásárolható meg a Banggood webáruházából

A BlitzWolf BW-FD3 habszappan adagolót itt találod meg

Kupon: BGBWFD3AP2

Itt találsz még több szappanadagolót

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás