A Tronsmart Element T6 Max nálunk is járt teszten, amit ide kattintva elolvashatsz. Az Apple HomePod-ra hajazó külső óriási hangorkánt rejt, a mélyek pedig szemöldökfelkúszóan meglepő terjedelemben szólalnak meg.

A Tronsmart Element T6 Max hangszórót itt találod meg

🔹Kupon : GKBTSCZ6

A fémmel és szövettel borított hangszóró közel két kilogrammos súlyával nehéz jószág. De a nagy hangerő miatt nagy súly társul a 19 centiméteres magassághoz. Az IPX5 védelemmel ellátott hangszóróhoz Bluetooth kapcsolaton vagy 3.5 milliméteres audiókábelen keresztül csatlakozhatunk.

Tronsmart Element T6 Max

A 8 hangszóró nem csak nagy hangerőre, hanem brutális mélyekre is képes. A beépített 12000mAh kapacitású akkumulátorával, amit Type-C porton keresztül tölthetünk fel, akár 20 órán keresztül is hallgathatjuk rajta a kedvenc zenéinket, 50%-os hangerő mellett.

Tronsmart Element T6 Max 1

A tetején található felület érintésérzékeny, az egyszerűbb csatlakozáshoz pedig van NFC is. A Tronsmart Element T6 Max hangszóró a Geekbuying európai raktárából (Cseh) áfa és vámmentesen 69.99$-ért rendelhető meg, a szállítás pedig ingyenes.

A Tronsmart Element T6 Max hangszórót itt találod meg

🔹Kupon : GKBTSCZ6

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás