A 70mai A400 autós kamera sokat változott. A felbontása nőtt a Dash Cam 1S-hez képest, a fiatalos színeknek köszönhetően pedig megtalálhatjuk a nekünk tetsző darabot a 70mai kamerái által már korábban megismert funkciókkal.

70mai A400 autós kamera

🔹Kupon : BG70maiA400

70mai A400 3 Külsőre sok változás történt, az eddigi formát egy szinte négyzetalakú design váltotta, ami hráom féle színben is elérhető, hogy az autónk árnyalatához megfelelőt választhassunk.  A 70mai A400 kamera több újítást is kapott az elődökhöz képest. Ez a modell már alapesetben angol, orosz, kínai, japán nyelvű menüvel is rendelkezik. A maximális 2560 x 1440 pixeles felbontásáért a GalaxyCore GC2053 CMOS típusú szenzora felel, amellyel 30fps sebességgel rögzíthetjük a felvételeinket.

A 1440p felbontás mellet már 145 fokos látószöggel rendelkezik, hogy minél nagyobb látóterünk legyen a videófelvételek során. Természetesen megmaradt a WiFi kapcsolat és ennek köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazás is, ahonnan könnyen elérhetjük a rögzített fájljainkat. Ahogyan eddig is, a felvételeket most is a microSD memóriakártyánkra rögzíthetjük, amit persze külön be kell szereznünk hozzá.

70mai A400 1

A beépített akkumulátora 500mAh kapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően pedig igénybe vehetjük a parkoló funkciót is. Így amikor az autóval megállunk valahol és a gépjárművet magára hagyjuk, a kamera amint mozgást érzékel, rögzít egy pár másodperces felvételt. Ezzel pedig akár 24 órán át is képes magát energiával ellátni az apró akkumulátorának segítségével. Természetesen G-szenzorral is ellátták, így baleset következtében vagy hirtelen fékezéskor, a gyorsulási erők mérésének köszönhetően automatikusan vészhelyzeti felvételt készít.

70mai A400 2

A 70mai A400 autós kamerához természetesen kapunk egy microUSB kábelt, a felszereléshez szükséges kiegészítőket és egy szivargyújtós, USB porttal ellátott adaptert is. Szerencsére nem is kerül sokba, nem sokkal drágább, mint a kifutó modell. Az előrendelői akcióban a kedvezmény kóddal 59.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető meg.

70mai A400 autós kamerát itt találod meg

🔹Kupon : BG70maiA400

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás