A BlitzWolf mosogatógép most azoknak kedvez, akik egy igazán kis helyigényű mosogatógépet keresnek. Ha esetleg nincs mód arra, hogy beszereljük a konyhaszekrénybe, akkor ez az asztali megoldás lesz a megfelelő számukra.

A BlitzWolf BW-CDW1 négy-hat terítékes mosogatógép, amely viszonylag kicsi, 51 x 48 x 52 centiéteres mérettel és 12 kilogrammos súllyal rendelkezik. Természetesen mosogat és szárít is. Az akár 75 fokos légbefúvásnak köszönhetően pedig még fertőtlenít is, így a 4-6 terítékes étkészletünket seperc alatt tisztává varázsolhatjuk.

Még vízcsapra sem kell kötnünk, ha nem akarjuk. Így tényleg bárhol használható, még egy kis garzonban is. Ha így szeretnénk használni, akkor a betöltőnyíláson kell feltölteni vízzel a tartályát.

BlitzWolf BW-CDW1 1

LED kijelzővel látták el, a front rész átlátszó, hogy lássuk mi történik a gép belsejében. Tartozékok közül pedig számos kiegészítőt kapunk. Bementei vízcsövet, kivezető csövet, kancsót, ha vízcsap nélkül használnánk.

BlitzWolf BW-CDW1 2

Wi-Fi kapcsolaton keresztül a telefonon is követhető, hogy épp merre jár a tisztítási folyamattal. 5 mosási program választható, amivel akár még gyümölcsöket is moshatunk, de van ECO, gyors, standard és erös fokozat is, hogy minden szennyeződést eltávolíthassunk a tányérjainkról.

BlitzWolf BW-CDW1 2

A terméket az európai piacra tervezték, így EU szabványú aljzattal látták el, hogy a 230V-os hálózaton működjön. A mosogatógép olcsóbb a Banggood európai raktárából mintha Kínából vásárolnánk meg. Ennek köszönhetően rövid és áfa/vámmentes szállítással számolhatunk.

A BlitzWolf mosógatógép 269-ba (81000 forintba) kerül, amit itt találsz meg

🔹Kupon : BGSJ0219

Megosztás

Hozzászólás