A BlitzWolf BW-MO2 akár 2400 DPI felbontást is tud, a dongle USB és Type-C porton keresztül is megy, akár 15 hónapig bírja egy elemmel, a gombjai pedig halkan kattannak.

 A leírás szerint a gyártó egy 2 millió kattintásra alkalmas halk kapcsolóval látta el az ergonomikus kialakítású BlitzWolf BW-MO2 egeret. 4 lépésben választható a felbontás 1000, 1500, 2000, 2400 dpi között.

Egy darab AA méretű elemmel működik, ami nem tartozéka a csomagnak, de a leírás szerint ezzel akár 15 hónapon keresztül is használhatjuk. Az energiatakarékosságról az alvó mód gondoskodik, így nincs felesleges energiapazarlás.

BlitzWolf BW-MO2 2

BlitzWolf BW-MO2 1

A vezeték nélküli csatlakozáshoz szükséges dokkló USB csatlakozót kapott, de van hozzá egy Type-C dokkoló is. Az egéren egy kapcsolóval választható ki, melyikkel szeretnénk használni. Az ergonomikus kialakítású BW-MO2 két oldalsó gombot is kapott weboldalak gyors előre és visszalépéshez.

A BlitzWolf BW-MO2 az előrendelői akcióban mondhatni minden forintját megéri. Jelenleg 16.99$-ba kerül (5100 forint).

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás