A Doogee X96 Pro újfent alacsony áron hoz el egy Android 11-es mobiltelefont, ami 5400mAh akkuval, 64GB tárhellyel és 4GB rendszermemóriával érkezik.

doogee x96 pro fingerprint sensor

A Doogee X96 Pro mobiltelefon

Szép folytatás az új modell, ami a nálunk is járt Doogee X95 Pro ráncfelvarrott verziója. Á/érték arányokat nézve szépen sikerült a Doogee-nak, mert a bevezető 119$-os ár 36 ezer forintot jelent a virtuális kasszáknál. Most azonban, hogy itt az X96 Pro, olcsóbb a korábbi X95 Pro, de a tuti befutó így talán még mindig a Xiaomi Redmi 9 lehet, ha az ár és specifikáció arányt nézzük.

A Doogee X96 Pro az elődjéhez képest sokat fejődött mert a 4GB memória mellé 64GB tárhely jár. CPU fronton a SC9863A nyolc magos processzora hajtja meg, ami 1.6GHz-re képes.

A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontására ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1600 x 720 pixelért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk.

doogee x96 pro display

doogee x96 pro camera

A noccsos kijelző felett egy 8 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2+2 optika várja, hogy fotózhassunk velük.  Nagyon jó hír, hogy a Doogee X96 Pro már a legújabb Android 11 rendszert futtatja. Természetesen hazai 4G (B20), GPS/Glonass/Beidou, arcfelismerés és már hátlapi ujjlenyomat olvasó is heéyet kapott rajta. 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 4.2 is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a méretes, 5400mAh kapacitású akkumulátorát.

doogee x96 pro battery

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. A 119.99$-os árával pedig 36.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítás 3$-ba kerül.

A Doogee X96 Pro mobiltelefont itt találod meg

A Xiaomi Redmi 9 4GB/64GB-os modellje talán még jobban megéri, hiszen olcsóbb

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás