Nemrég jelent meg a Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő, ami már nagyobb AMOLED kijelzőt kapott. Bár a Global Version modell még várat magára, de ez sem fog magyar nyelvű menüvel rendelkezni. Cserébe a kínai variáns már kapható, amin elérhető az angol nyelvű felület.

mi band 6A Xiaomi Mi Band 6 az eddig megszokott külsőt viszi tovább, de a korábbi modellhez képest, egyharmaddal nőtt a kijelző. Megmaradt az elődnél látott AMOLED panel, ami a 4. generációtól fogva velünk van, de itt megint csavartak egyet, hiszen a Mi Band 5 1.1 colos kijelzője helyett már egy 1.56 colos AMOLED panelt kapunk, ami 336 ppi pixelsűrűséggel rendelkezik.

mi band 6 faces

A szilikon szíj is ismerős lehet, újra szabadon variálhatjuk majd a színeket és megmaradt a mágnesesen csatlakoztatható töltőkábel is. A gyártói adatok szerint a Mi Band 6 125mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amellyel 7 napos üzemidőt vagy 14 napos készenléti időt hozhatunk ki belőle. A csupán 22 gramm tömegű Xiaomi Mi Band 6 egyelőre még csak angol és kínai nyelvű menüvel érkezik. A global verzióra még várni kell, bár magyar nyelvű menüt most sem fog kapni.

mi band 6 magnetic charge

Az okoskarkötő Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 11 sport mód és  a repertoárt kiegészítették egy „women’s health” móddal is. Van stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

mi band 6 health

Megmaradt az 5ATM vízállóság, viszont NFC modult most sem kapunk. A Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő a kervezmény kóddal 36.99$-ba kerül (+szállítás), azaz 11.500 forintos áron előrendelhető a Banggood webáruházból.

A Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötőt itt találod meg

🔹Kupon : BGb3b558

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás