Az olcsó Oukitel WP12 strapamobil 4000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hogy bármit is csinálunk, még nap végén is legyen benne szufla. Android 11 rendszer, 4GB memória, így bármennyire is azt mondhatjuk rá, hogy milyen olcsó, mégis minden megvan benne, amit csak elvárnánk egy olcsó mobiltelefontól.

Oukitel WP12 1  Az 5.5 colos megjelenítője 1440 x 720 pixel felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. A masszív háznak köszönhetően IP68/IP69 védelemmel rendelkezik, ezen kívül pedig magkapta a MIL-STD810G minősítést is. Kibírja, ha 1.5 méteres magasságból ejtenénk le és 15 méteres vízben 30 percen keresztül is használható marad.

Oukitel WP12 display

4 gigabájt memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott, amit még egy 128GB-os microSD memóriakártyával is bővíthetünk. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Galileo, Glonass, Beidou műholdtámogatás is van és Bluetooth, WiFi is megtalálható a készülékben. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapra 13+2+2 megapixeles optika került.

A telefonon már Android 11 rendszer fut, a 4000mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel az európai szabványú töltőjével. Az Oukitel WP12 99$-ért (31.000 forint) vásárolható meg. A Banggoodnál pedig már megszokhattuk, hogy áfa és vámmentesen rendelhető meg az EU Priority Line szállítást választva.

Oukitel WP12 android 11

Oukitel WP12 battery

Az új Oukitel WP12 mobiltelefont itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás