FullHD felbontást és 6500 Lumen fényerőt tud a BlitzWolf BW-VP10 projektor. Nincs Android rendszer, de számos formátumot le tud játszani egy USB portra kötött meghajtóról.

BlitzWolf BW-VP10 projektor 2  A BlitzWolf BW-VP10 1080p felbontással, azaz 1920 x 1080-as maximális pixelhalmazzal rendelkezik. A fényerővel sem lesz gondunk, hiszen 6500 Lumen értékkel rendelkezik, a kontrasztarány nőtt a VP9-hez képes, itt már 5000:1 értéket kapunk. Már 1. méterről is használhatjuk, a legnagyobb távolság 5 méter lehet, amivel így 40 és 250 col közötti képet is kivetíthetünk a falra.

BlitzWolf BW-VP10 projektor 3

Egy USB, két HDMI, AV kimenet, fülhallgató és memóriakártya olvasóval is rendelkezik. Az USB portjának köszönhetően akár közvetlenül egy meghajtóról lejátszhatunk akár avi, flv, rmvb, mkv, mp4, 3gp, mov, mpeg, ts, tp, vob, mp3, wma, ogg, aac, flac, jpg, png, bmp formátumú fájlokat is.

A BlitzWolf BW-VP10 az előrendelői akcióban olcsóbban vásárolható meg, 129$-ért. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az okos FullHD BlitzWolf BW-VP10 projektort itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás